Som sikkert mange av mine lesere har oppdaget har jeg vært litt lite aktiv den siste uken. Jeg har rett og slett hatt mye å gjøre, og jeg har da prioritert tid sammen med familien :) Blogging er morro, men en må jo ha tid til det mest viktigste her i livet også, nemlig sin kjære og vår lille jenteunge!:) Men siden det har blitt lite blogging føler jeg at jeg har 1000 ting jeg skulle ha blogget om. Rart det der. Før var det liksom vanskelig å komme på noe å blogge om. Men nå som jeg har holdt på 1 1/2 år går liksom alt av seg selv. Å i hverdagen er kamera med overalt og uansett hva en opplever så er det «bloggmateriale». Hehe, fler som kjenner seg igjen? Mange syntes det er vanskelig med blogging i begynnelsen siden man ikke kommer på noen bloggtemaer, og det er lite kommentarer. Men tipset er å bare holde på, så bygger det seg opp etterhvert. Både når det kommer til ideèr til blogging og kommentarer fra lesere..

Så idag skal jeg gi alle mine lesere en god oppsummering av min uke i bilder!:) Enjoy


Martine prøvde papaplytrilla si for første gang, noe hun likte veldig godt :)

Denne uken har jeg brukt masse hærlig tid sammen min lille prinsesse. Har vært lite vakter å få på jobb, noe som er dumt økonomisk. Men hærlig med tanke på all tid jeg får med Martine

Jeg har vært hos mamma og pappa (som holder på med storopprydding hjemme). Der fant jeg frem masse klær som jeg hadde lagt bort som var for små! MEN nå passer dem. Jippi!


Jeg og Annie var på moteshow på Herkules. Modellene var alt fra noen få år til godt oppi 60 årene tenker jeg. Jeg og Anne falt bare PLADASK for den beige kjolen på det første bildet her..

Hærlige gravide damer..

Min kjære bror og hans firma styrer lyd og lyd på moteshowet. Optilux.no!

Når vi først var på Herkules smakte jeg på burn sin nye drikk! IKKE til å anbefale..

Jentene på kafe, som koser seg med sykt stor salat.


Anne og Veronika holder fortsatt på med trening for fult! Nå er vi enda nærmere målet vårt som er: Spagaten innen juni!


Igår hadde vi besøk av Petter. Da bestemte vi oss for å gjøre noe med håret hans som hadde vokst endel siden sist frisørbesøk som bare var for 1mnd siden! Noen som har det. Hadde mitt hår bare vokst så fort!

Først var det av med mye hår!

Petter ser på tv, mens jeg setter noen striper i håret hans. Kristoffer også fikk noen striper, men det får dere ikke se idag!:P


Resultat!! Fikk litt nyanser i håret, og litt mer sveis. :)

Ikveld skal jeg på den siste festen som jeg noengang kommer til å være i Terneveien! Dem som leser Lise sin blogg har nok fått med seg at dem har solgt huset, og kjøpt seg ett nytt som dem holder på å pusse opp. Men før dem forlater huset skal vi ha en siste fest i baren! Dem har jo en flott bar i kjelleren, der vi har hatt det mye morro omigjennom tiden.. Kommer til å savne den plassen ja… Så ikveld tar jeg, kristoffer, Anne og mange mange fler turen til Lise og Øyvind. Gleder meg ja!

Meg og Marthe i baren hos Lise

Ida er dj, mens Lise drar av seg håret. Her var Lise gravid. HÆRLIG :)

Anne og jeg satt her om dagen å kikket litt tilbake på bilder fra årene som har vært. Så mye sykt vi har opplevd og gjort. Vi har hatt endel turer til Sverige, Tønsberg shoppingsenter, turer på byn, temafester osv.. Og maange turer sammen med min familie, siden Annie er min svigersøster. På bildene oppdaget vi en stor ting! Vi er blitt kjipe.. Skikkelig kjipe.. For før hadde vi nye antrekk på oss hver gang vi skulle ut. Nye farger. Nye sko, nye jakke. Ny sminke og ny hårsveis. Nå idag blir det alltid til at vi velger plaggene vi alltid går med, samme skoene (selvom vi har rundt 100 par sko hver!). Håret blir alltid rettet ut og henger flatt ned. Så ikveld har vi gitt oss selv en stor utfordring. Vi skal ha på noe vi ikke har brukt på lenge! Noen andre sko! Litt mer spennede hårfrisyre.. Ja, hva vi ender opp med får dere vell vente å se til imorgen da :)

Me and my bestfriend :) Litt farger er knall!

Veronika!

Anne Elisabeth

Del innlegget mitt

3 thoughts on “De siste dagene

  1. Der kom det en real oppdatering ja :D :D Moro!!!

    Ser du som har kost deg de siste dagene. Skjønner at du har mye å tenke på og da er det en selvølge å velge familie fremfor andre ting :)

    Gleder meg til å se bilder fra utfordringen :D

  2. Fint innlegg med mye fine bilder! Du er flink til å ta med kameraet. Jeg sliter litt med det, men det kommer seg vel når den lille kommer ut!:) Hadde ett spørsmål.. Min kjære har veldig mørkt hår som vokser veldig fort. Har lyst å ha noen stripe i håret hans. Har sett at du har stripet håret til Kristoffer mange ganger, så jeg lurer på hvilke produkter du bruker? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *