Dagene har for få timer i døgnet! Nå er ferien min over, og jeg er i full gang med full jobb. Det vil også si at jeg gjør alt jeg kan for å utnytte solen, og det som er igjenn av dagen til familie og hus! Og såklart venner. Så om det er litt rolig på bloggfronten skjønner dere hvorfor :)

De siste dagene har vi ryddet godt opp i hagen. Ville tatt noen fine bilder av alt som er gjort, men siden kameraet mitt er hos Anne, så får jeg ta noen bilder da jeg får det tilbake. Kameraet på mobilen min er ikke akkurat noe å skryte av! Noen bilder ble det, men ikke så mange..

Innkjørselen før..

Innkjørselen nå.. Er bedre enn det ser ut på bildet. Skal som sakt fått tatt noen bedre bilder med vanlig kamera. Har fått potter med noen hærlig busker oppi. Nå er heldigvis ikke porten og søpledunkene igjenngrodd lengre..

Pottene og buskene som står ved inngangsporten

Noe av det som har blitt gjort her hjemme de siste dagene er hagearbeid. Vi har fått opp blomster fler steder på verandan (endelig!). Kjøpt inn masse potter å pyntet litt opp. Hekkesaksen er blitt brukt hyppig! Mange av buskene er klippet og ser nå mye bedre ut. Kristoffer har brukt vår nye bensindrevne kantklipper flittig, noe som var på tide! Tror ikke det har blitt brukt på en god stund her. Plenen får jo ett helt annet utsene når en får klippet godt i alle kriiker og kroker. Og ikke minst rundt/under busker og trær. Plenen er gjøslet og vannet hyppig. Det er varmt om dagen, noe plenen ikke liker så godt….


Disse pottene kjøpte jeg på ikea for en stund tilbake. Vanskelig å se nå, men er blomstermønster på dem. Blomstene har jeg hentet fra beddene i hagen..:)

Tre søte potter.. To små, og en stor

Mørkt bilde… Men he står pottene sammen med noen lysstaker jeg laget for en stund tilbake av babymiddagsglass.

Denne flotte lykten fikk vi til vårt bryllup. Den har fått plass på verandan.

I dag kjøpte vi også sandkasse til Martine. Dette falt veeldig i smak! Veldig kjekk sandkasse igrunn, da det er benker på sidene. Disse benkene kan brettes ut til ett tett lokk over sandkassen slik at ikke katter tisser oppi der om natten. Martine storkoset seg der lenge, og lekte med bøtter, siler, spader og former. Hun ble så kry at hun fler ganger skulle opp å gå fler skritt alene oppi sandkassen. Vell, ikke det smarteste stedet å øve på gåingen, så en gang fløy hun godt på huet ned i sandkassen. Når hun tok opp hodet var hele munnen full av sand. Hærlig som hun er sto hun bare å spyttet sanden ut å lo! Ble ett godt bad før sengetid idag ja..:)

Her øver Martine på å gå… Her gikk hun 3 skritt alene..

Martine pleier å ha med disse lekene inn i dusjen. Så i begynnelsen misforsto hun litt å begynte å «svømme» i sanden. Tok sand over hodet osv..:)

Ellers i dag har Martine vært på besøk hos Rebekka og Thea Emilie. Om 1 mnd begynner Martine i barnehage, men inntill da må familie og venner ha henne. I dag skulle hun være så heldig å tilbringe dagen med en av sine beste venner. For ja, Martine og Thea er veldig gode venner. Dem trives godt i hverandres selskap. Leker godt sammen, og krangler igrunn svært sjeldent.. Dem hadde kost seg på verandan i badebalje sammen. Fått jordbær og melon! Tror nok Martine stooorkoset seg denne dagen. Jeg fikk se masse hærlige bilder og videoer av dem når jeg skulle hente henne. 1 video har Rebekka lagt ut på sin blogg. Bilder fra demmes dag sammen kommer nok snart!:) Ta en titt her

Tralla vi laget til bryllupet er blitt Martines leke nå! Hun elsker å ligge oppi der mens vi drar den. Dukka må SÅKLART være med!
Del innlegget mitt

5 thoughts on “De siste dagene

 1. åååh så hærlig Martine er da! flott sandkasse. greit å ha hjemme når man har smpå i grunn. så må man ike all verdens langt for at de skal kose seg med bøtter og spader :)

  er så søtt når de små begynner å gå.. tumler seg fremover på ustø ben. men plutselig så løper hun rundt :)

  ble veldig fint med de pottene ved porten, er ikke mye som skal til før det blir en stor forandring!

  snålt med vaser med søte blomster i. da kommer man hvertfall i sommerstemning, selv på en gråværsdag ^^

 2. Hehe, ser ut som dere har nok å henge fingrene i ja….

  Skjønne Martine mor.

  Vi har sånn snadkasse og Kristian elsker å leke oppi den :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *