Neii, neei og atter nei.. Det var dette jeg ikke ville skulle skje. Men så er det jo så søtt å, at det smelter jo mammahjertet helt da.. Martine har nemlig i det siste funnet ut at tommeltotten sin er veldig deilig å sutte på. Før hendte det hu sutta litt på hånda, men ikke så mye. Men nå er det tommelen som er inn. Må le litt å da, fordi hu putter tommelen inn i munn, også stikker kansje pekefingeren opp i øyet hennes og da blir hun skikkelig sinna. Så hun har alså funnet ut at tommelen er god, men hun har enda ikke funnet ut hvordan man kontrollerer alle fingrene på engang.


Her leiter lille Martine etter tommelen. Ikke alltid like lett når man ikke har full kontroll over hånda si stakar..

Noenganger spytter hun faktisk ut sutten, og tar tommelen istedet. Huh!! Men hva skal en si a? Det er jo noe jeg prøver å ungå at skal skje, men så er jo hu så søt også. Der hun ligger med de bittesmå henda og sutter.


Gojenta

Ellers så hadde jeg en super bra dag igår med min lille og søte familie. Vi dro ut å spiste på «telemarkssvingen» også var det dessert i Brevik på «isbaren». Vi koset oss hjemme en stund før Martine la seg. Og etter det var det mamma og pappa kos på sofan med film, snop og masse kjærlighet :) Hehe. Veldig klissete jeg ble nå da. Høh..

Martine og pappa leker :)

Imorgen skal jeg på visning igjen, og håper virkelig at dette er noe! Ser veldig positivt ut, men er litt redd det kommer til å gå for veeldig mye mer enn hva det står til. Vi får bare vente å se! Ønsk oss lykke til :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Den berømte tommeltotten

 1. Hmm den var ny. Det har jeg aldri hørt om før. Hun sutta jo ikke inni nesa mi akkuart. ;P
  Babyer sutter jo på alt som finnes da, så tror nok ikke nesa er det værste ;P

  Men ingen vet. legen sa iallefall at det kun kom av at de små har litt nedsatt imunforsvar..:P Og at det var veldig vanlig ;)

 2. det kan jo være det at hun sutta på nesa di som gjorde at hun fikk trøske. Er vanlig at de får det, så det er derfor de går ut med at babyer ikke skal sutte på nesa, eller at pappa har nesa på «matfatet» til mor :)

 3. Hei.

  Så mange gosselige bilder av Martine.. *sukk*
  Er ikke lett med den tommelen der nei.. Passe på det..Så det ikke går for langt. hehe
  Lykke til på visningen, håper det står til forventiningen..
  Vi har lagt inn et bud i dag, bare får å sjekke ståa på et hus.. Får vente å se hva som skjer videre.. SPENT SOM POKKER… :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *