Idag har det vært en helt vanlig dag. Tatt det med ro og bare koset oss, meg og Martine. Må bare si det at å ha hele dager med mitt lille vidunder er nydelig. Er så glad det finnes mammapermisjon!:)

Martine og mamma

Idag var vi på helsestasjon og vårt lille nurk veier 5500 gram og er 60 cm lang. Skal si hun vokser ja! Huh.. Kjeempe glad hun har lagt så fort og godt på seg, men nå kan hun begynne å roe ned. Hun har nå tatt igjen alt siden hun ble født 3 uker for tidlig. Jeg kjenner godt at tulla begynner å bli tyngre og lengre. Men er jo så morro å se utviklingen. Om dagen ligger hun å skravler og roper og smiler hele dagen. Hva er ikke mer hærlig enn det?

Ikveld har jeg spist middag hos mamma. Både pappa og Kristoffer jobber overid så da må vi jentene kose oss litt sammen :) Nå er Martine i seng og hun slokna med engang. Litt trøtt idag ja. Så nå sitter jeg her i stua helt alene og koser meg under dyna og ser på tv.

Må bare si en ting.. Morsfølelsen er helt syykt stor og utrolig.. Å min kjærlighet til min egen mor er også såå stor.. Ingenting er mer unikt enn det :) (Og såklart er jeg LIKE glad og stolt over pappa min.)

Del innlegget mitt

One thought on “Den dag i dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *