I går kom den første snøen, og gjett om ungene ble glad! Så fort de hadde fått på uteklærne løp dem ut.. Når jeg noen sekunder etter kom løpende ut lå dem begge rett ut i snøen og laget snøengler.. Snakk om å smelte mammahjerte!

Bilde1

Vi gikk på aketur der ungene satt på, mens jeg dro. I helgen har det vært litt «søskenkjærlighet» her hjemme med endel småkranling. Men når det kom til hvem som skulle sitte hvor og hvor lenge på kjelken var de helt enige. De var så i ekstase at det å diskutere dette var uaktuelt akkurat da tror jeg..

bilde2

Vi gikk ned til ungenes barnehage etter deres eget ønske. Martine var supertøff og slang seg på kjelken og kjørte ned en liten bakke de har der. Før jeg viste ordet av det sto hun i bunn og flirte godt. I fjor var hun jo ganske redd alt som gikk fort! Merker hun begynner å bli eldre og tøffere nå ja..

bilde4

Hun dro rundt på Matias, for han hadde nemlig ikke lyst å forlate kjelken. Han forelsket seg helt og kunne helt sikkert sittet på den i timesvis om han hadde fått lov..

bilde7

Vi gikk hjem, og bestemte oss for å ta en liten kosestund ute i hagen. Jeg hentet en stor pappeske (kjekt å innrede kjøkken), brus og julekaker som Martine har baket hos sin oldemor. Dere kan tru vi koset oss!

bilde5

Etter litt gikk vi inn, slang oss under teppe, tente noen lys og så på barnetv. Røde roser i kinnene og store smil rundt munn.. Nå håper vi snøen blir liggende litt..

bilde6

PS: Jeg innså i går at jeg burde få tak i en «reservedress» til Martine. Hennes hang jo i barnehagen, så her måtte vi ty til MASSE tøy og regntøy på utsiden.. Matias har heldigvis to dresser. Tips til «reservedress» de dagene vi ikke har med barnehagedressen hjem?

Del innlegget mitt

17 thoughts on “Den første snøen..

 1. Alltid gøy med første snøen :-) Nå er den nesten borte igjen her :-(

  Jeg er veldig fornøyd med reflex sin dress, den er ikke veldig tykk, men er jo bare og ha ekstra ul under. Min har aldri fryst. I år har jeg color kids, også fornøy. Min datter ser veldig våt ut, men er helt tørr inni.

 2. Den første snøen:O her har vi hatt snø utrolig lenge, men som selvsagt har kommet og gått som den ville. Var en stund vi hadde skikkelig vinterland, så kom regnet og ødela hele stemningen, slik som nå!:/ Får håpe på hvit jul i år. Flotte bilder av barna, som alltid:)

 3. Vi er superfornøyd med Reima og Racoon! Er jo masse salg og tilbud rundt om nå med julekalendere osv. Vi har faktisk kjøpt begge til nesten halv pris. Da går det an å investere i litt dyrere merker :)

  • Det har du helt rett i! De dyre dressene kan være like billig som de «billige» om man finner dem på tilbud. Jeg burde lære meg å handle på tilbud på våren :P Hehe

 4. Dressene til NameIt er ikke så dyre, men er litt usikker på hvor mye de tåler pga den er ikke vanntett til de store barna som til de små.

  • Hun bruker name it i barnehagen og er utrolig fornøyd med den! Kanskje jeg må kjøpe en til av denne :P:)

 5. Så herlige bilder av snøglade barn :)
  Jeg har en firbent som ble som en unge selv her. Er så herlig med den aller første snøen. Håper vi får en hvit jul og vinter :)

 6. Så koselige bildet!! utrolig herlig med snø nå, håper den holder til langt over jul – men er vel meldt mildvær på Onsdag har jeg hørt :/

  Ha en fin kveld,
  Klemmer

  Pssst, bli gjerne med på give away hos meg :)

 7. Så koselig :) Jeg er egentlig ikke noe fan av snø, men jentene gleder seg kjempe masse. I går hadde det lagt seg en halv cm med snø, og da hadde begge jentene funnet frem skiene sine !^^ De ble en smule skuffa når jeg sa at de måtte vente på mer snø før de kunne bruke skiene sine :)

  • Ååh herlige da! Ja, de var nok veldig klare for å gå på ski!

   Vi hadde fått endel snø her, men den var veldig myk så på gangstien der det var måket var det bart flere steder. Da ble det vanskelig å dra to barn på akebrettet ;)

 8. Kjempe gøy med snø:) Høres ut som en koselig dag:)
  Vi har reserve dresser fra Coop og spar kjøp. er fornøyd med begge:)

 9. Gøy med snø for de små :) Og så mye fine bilder :) Skulle ønske jeg kunne rullet meg i snøen sammen med min elste datter i dag, men hadde ei lita en som sov inne. I morgen skal vi prøve å få gått ut i bakken her å ake litt etter at samboer kommer hjem og jeg håper snøen ligger til i morgen for da skal jeg ake for første gabg på over 2 år. I fjor var jeg gravid og turte ikke ake :/

  • Takk <3

   Åh, ja det er ikke alltid like lett å planlegge med en liten en også!:)

   Håper der fikk nytet snøen dagen etter :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *