De siste dagene har Martine vært veldig snufsette og småforkjølet. Hun har vært litt urolig på natten, og sovet litt dårlig.. Vi tenkte at dette kansje var pga hun var forkjølet? Hun har også begynt å sikle litt mer i det siste. Og i går når jeg kjente nede i tannekjøttet hennes, så var det veldig hardt, og jeg kunne så vidt kjenne at noe kom frem der..

Hver gang vi kommer inn på rommet til Martine ligger hun sånn å sover.. Snur vi henne våkner hun å legger seg tilbake slik. Rompa i været!

I dag derimot kjente jeg på tannkjøttet igjen, og gjett hva jeg kjente? En tann! Woohoo.. Endelig, en etterlengtet tann. Jeg er veldig glad hun ikke fikk tenner mens jeg ammet, men nå i det siste har jeg gledet meg til tennene kommer! Det søteste jeg ser er søte babyer som smiler, også stikker det en tann eller to frem. Hehe.

Trykk på bildet for å se det større. Så ser dere kansje ett snitt i tannkjøttet der tanna er på vei opp?

Tannen til Martine har akkuart kommet over tannkjøttet, og er på vei oppover. Hvor lang tid tar det før den begynner å komme opp a tru? Noen som vet?

Dette er ett prosjekt… Ikke så enkelt å ta bilde av tanna i makro, mens tunga hele tiden skal i veien. Trykk på bildet, så ser dere kansje den? Eller dere ser sprekken i tannkjøttet.

Fikk ikke noe bra bilde av tanna.. Men mitt prosjekt i dag er å få til ett skikkelig bilde.. Må jo ha minner, ikkesant? Stakars jente. Hehe.. Når jeg endelig får mitt perfekte bilde legger jeg det ut s dere får se tanna. Hehe..
Hvor gamle var deres barn når den første tannen kom? Og hadde barnet noe symptomer/ubehag ved at den kom? Fortell litt rundt dette.. Jeg må lære..:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Den første tanna!

  1. Så spennende:) Ser den sprekken på bildene:) Hehe… Er helt enig med deg, barn som begynner å få tenner, og smiler med to små tannebisser nede er jo bare helt nydelige <3

  2. AKKURAT sånn ser det ut på Thea nå også!! «hull» i tannkjøttet liksom også skimtes tanna under der! Prøver også å ta bilde – uten hell! Hehe!

    Jeg fikk min første tann da jeg var 4 mnd, og Magnus sin første når han var 5 mnd.

  3. Åååå så herlig!!! :D
    Tar nok ikke lange tida før den er kommet godt opp…

    Kajsa var 8 mnd da hun fikk tenner (eneste tingen hun var sent ute med) Da kom det 4 stk på litt over en uke :S Så hun var myyyye grinete,og litt feber stakkars. Men gikk mye bedre enn jeg hadde trudd :) Dentinox funka bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *