Det blir mye snakk om sommeren her, men det er vel kansje ikke så rart? Kan du tenke deg noe bedre enn nydelig sol, blå himmel, shorts/kjole/singlett, kald drikke og masse masse kos.Dagene går i trilleturer, besøksturer, byturer, cafeturer og masse masse mor og datter kos. Og såklart masse pappakos når han kommer hjem fra jobb og i helgene. Det er nydelig. Så går jeg jo rundt å venter spent på alle de søte babyene som snart plopper ut. Må si jeg nesten er like spent selv. Husker så godt hvordan jeg hadde det, så det er morsomt å følge med på alle de som blogger om tilværelsen nå før fødselen og såklart etter :)

Solen skinner over Porsgrunn


Porsgrunn er en fin sommerby

Igår var jeg i byn en tur og deretter på cafe med noen søte jenter. Her er noen bilder fra dagen.


Leah og Anncha. Marthe og Emma


Martine. Emma og meg.

Marte, Martine, Ida og Emma. Lise og Emma

Ellers går jeg bare å gleder meg til torsdag. Da skal jeg, Kristoffer og Martine på danmarkstur med Lise, Øyvind og Emma. Vi skal overnatte på en hytte frem til mandag. Vi skal kose oss såå masse. Vi skal sole oss, dra på stranden, dra i løveparken, shoppe, spille spill og masse masse mer. Så sånn til info blir det nok ikke noe blogging på noen dager fra torsdag av. Men på tirsdag da kommer det en god oppsummering av ferien :) Det skal bli så deilig å komme seg litt vekk med familien sin.

Her er ett bilde fra løveparken. Dette er en stor park man kan kjøre igjenom. Så går det mange mange dyr vilt rundt inni paken. Ikke så lurt å ha vindu oppe da nei. Hehe

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Den gode sommer, snart ferie

  1. hei =) ja er helt utrolig=) og blir bare morroere nå utover som hun byner så smått å le og smle mer og mer og prøver å «prate» litt=) hvordan er det med dere da?

    klem tibake fra vilde og veroica=)

  2. åååå du var nr 4.. Har slik at jeg må godkjenne før kommentarer legges ut på bloggen (vil vite hva som blir skrevet) og det var allerede kommet inn 3 som ville være med. Men ser du har laget en greie om det allerede, så drit på, synes du virker så koselig, at jeg slenger deg på og vil at du skal ha gave du også :) 3 eller 4 hvem teller.. hehe..
    Du må sende meg adr til meg på babydandmum@live.com. Så jeg kan sende deg en gave når jeg kommer over noe som er deg :)
    Er foresten blitt huseier.. Noen detaljer gjenstår.. Men det skal være iboks nå :)

    Ser ut til at du har hatt en super dag i dag, med så nydelig vær.. hemm dere fikk all sola dere da.. For her palsker det ned.. Men da synes jeg det er bra at du har brukt sola godt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *