Som tiden flyr! Matias har allerede blitt førskolebarn og om under 1 år begynner han på skolen. Med andre ord har vi ikke lengre noe barnehagebarn innen 2017 er omme.

I dag var det tid for kontroll hos helsesøster. Dette var 5årskontroll, og den aller siste før skolestart (om jeg ikke husker helt feil). Matias var veldig spent og gledet seg enormt! Spesielt til å få møte legen :)

Matias ble veid  og målt. Han holder sin egen kurve, og det har han gjort hele veien. Lang og tynn – akkurat som sin søster og pappa :) Matias utførte ulike opgaver på arket, og med litt konsentrasjon klarte han alle oppgavene! Han har fått inn blyantgrepet og klarte tegne trekant, X og en annen figur.

img_4460-kopi

Han testet hørselen, og syntes det var kjempe moro når han hørte lydene. Da kom det et stort glis etterfulgt av et stort nikk. Etter å ha snakket med helsesøster var det tid for å besøke legen. Matias syntes legen var veldig kul siden hun kastet ball med han! De balanserte sammen på en strek og prøvde stå på 1 ben mens de telte til 20.

img_44602

Legen var fornøyd med alle prøvene og undersøkelsene. Det er så deilig å se hvor frisk og rask han er nå. Lungene er 100% friske og det er ikke lengre tegn til astma, lungebetennelser og viruser (noe han hadde kronisk før). Han er friskere nå enn hva jeg bare kunne drømt om for noen få år siden. Det gleder et mors hjerte.

Etter at kontrollen var ferdig hadde 5åringen et ønske! Han ville få leke litt blandt lekene på helsestasjon. Og det fikk han såklart lov til. En flink og stolt gutt :)

img_44603

Del innlegget mitt

One thought on “Den siste kontrollen

 1. http://www.blogglista.no
  Jeg har gleden av å introdusere en ny tjeneste som viser live statistikk og ranking på din blogg, sammenlignet mot andre norske blogger. Statistikken er basert på skandinavisk trafikk. Nettsiden er for øyeblikket i betaversjon, men skal realiseres iløpet av måneden(Her vil det komme bloggforum og mye annet). Betaversjonen ble lansert for noen minutter siden og det er allerede nå muligheter for å starte registreringen. Er du tidlig ute, kan dette gi deg mye trafikk til din blogg ?

  Det som må gjøres er:
  1. Lim inn fullstendig URL fra forsiden til din blogg.
  (Gå inn på nettsiden og kopier url fra forsiden)
  2. Velg navn på blogg og kategori.
  3. Du får en verifikasjonsfil, denne må lastes opp i root på nettsiden din. (Er du tidlig ute, kan jeg veilede deg om dette er vanskelig, bare kontakt meg her på facebook.)
  4. Legg til en liten kodesnutt, som du får etter registrering. (Innenfor , ligger som oftest i footer.php)
  Denne må plasseres innenfor bloggens hovedside, ettersom at det er denne koden som starter analysen av din trafikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *