Som de fleste andre gravide har jeg også hatt mine perioder med matvarer og lukter som jeg bare MÅ ha/lukte på.

I begynnelsen var det eple. Har aldri vært noe stort fan av eple, men den første tiden gikk det ned på høykant! Hvis jeg skulle spise eple tidligere måtte de være grønne. Denne gangen fikk jeg helt hekta på de rød! De har jeg jo ikke likt engang tidligere. Etter noen mnd ble jo tannkjøttet litt mer ømt og sårt enn vanlig (som er vanlig i graviditeten). Og da ble eple litt hardt å spise. Blødde jo fra tannkjøttet hver gang jeg spiste eple. Hehe. Så nok veldig bra ut!
Røde epler <3

Så kom tiden i nov-des. Da var det mandariner og julebrus (orange) som var det store. Hadde alltid med meg mandariner i veska. Husker jeg var på fester og selskaper. Alle satt å drakk alkohol og jeg satt å knaska på mandariner og drakk julebrus. Hehe. Men i slutten av desember hadde jeg spist så mye mandariner at jeg reagerte på det! Fikk sånn små utslett på brystet. Dette har jeg hatt får mange år siden, så visste at det var mandarinene. Så da la jeg de litt på hylla. Og det har faktisk gått bra ;)

Bildet er tatt fra en jentekveld med Annie i desember :)

Det var en periode der jeg bare MÅTTE ha kebab fra balkam. Kunne spise det hver dag nesten. Satt å bare kosa meg masse når jeg spiste den nydelige kebaben. Men en dag (etter 2 ukers tid) syntes jeg plutselig den var litt sånn «ekkel» og uhygienisk. (Ikke spør meg hvorfor).

Nå for tiden er jeg blitt veldig glad i vann. Nesten hver gang jeg legger meg for natten får jeg lyst på vann. Så har jeg en så snill gutt da som henter ett mega glass med vann til meg så jeg får sove godt :) hehe. Druer også er noe jeg er blitt veldig glad i. Mest de grønne :) Så går endel av de for tiden. Weetos har jeg hatt hekta på under hele graviditeten (ikke så veldig sunt akkuart men:P)

Får vann i munn bare av å se på dette!

Men det store nå er lukt av spylervæske, sprittusj og tynner. Det er jo IKKE bra.. Men syntes bare lukten er helt nydelig! Kan ikke beskrive det! Så på vei te jobb sitter jeg å spyler masse spylervæske på ruta og snuser godt inn! NYDELIG.. Sprittusj lukter nydelig! Men ikke når jeg lukter rett på tusjen. Nei, jeg må ha en tykk og stor tusj. Også når jeg skriver med den kommer det sånn nydelig lukt.! Tynner lukter også goodt! Men det er FYY.. Så holder meg unna dette. Er jo ikke bra for lille nurket vårt. Dette høres nok sprøtt ut, men sånn er det iallefall!! Hehe

Dette lukter faarlig godt!

Del innlegget mitt

One thought on “Den «sprøe» siden av graviditeten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *