Det er ikke så alt for ofte jeg baker gjørbakst og lager kaker. Men en gang innimellom blir det jo litt da. Kristoffer blir like blid og fornøyd HVER gang.. Han spør ofte: åååh, kan ikke du bake litt snart da jenta mi? Kristoffer er veldig flink til å lage mat og ostekake! Men gjærbakst er noe jeg må ta meg av sier han.. Eller potetmiddag. Hehe.

Så igår tenkte jeg at jeg skulle bake litt! Sette litt pris på gutten min. Hadde kjøpt med gompdrops hjem siden han er såå glad i det! Så begynte bakingen. Planen var å lage noen pestoboller (siden Kristoffer ELSKER dem..) og noen snurringser med sjokolade og vaniljekrem. Men siden oppskriften var veldig merkelig ble det mye mer mel enn hva oppskriften sa, noe som førte til mye mer bakst også! Så da endte bakedagen min med:

Ingedienser til bollene


Ingedienser til pestoboller. First price er kjekt..

Pestoboller (les oppskrift på slankebloggen):


Før de settes i ovnen

Ute av ovnen. Namnam..

Snurrings med sjokolade og vaniljekrem:


Kjevle ut deigen avlang. Smør med vaniljekrem. Dryss på hakket sjokolade. Snurr sammen og del opp. På høyre bilde er før dem settes i ovnen.

Ferdig! De ble veldig saftige og gode..

Bolle med sjokolade og vaniljekrem:


Dra eller kjevl en klump med deig sånn passe flat. Ta på litt vaniljekrem og en sjokoladebit i midten. Brett deigen rundt. Der deigen festet legger du ned på stekebrettet

Nyydelig! En som ikke ble så bra der ser du men..

Skillingsbolle med sukker og kanel:


Viktig å heve deigen skikkelig!

Namnam…

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Den store bakedag

 1. ååå.. jeg vil ha jeg!! :(
  jeg vil være kristoffer akuratt nå, slik at du kan bake til meg.. thihi..

  De ser jammen meg gørr gode ut!!

  og forresten, jeg aner ikke om du er ferdig med å «pusse» opp bloggen din, men det er fryktelig vanskelig (syntes jeg da) å se datoene over innlegga dine.. :)

 2. De var utrolig gode alle sammen snuppa! Du er utrolig flink! Vi får ta en bakedag sammen snart.. Gleder meg til vi skal finne på noe med de små til uka :D

 3. åååh de pestobollene så nydelige ut!!!! de skal jeg jammen prøve!

  også så masse godt du har bakt da! mmm får vann i munnen her nå ja..! hehe flinka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *