I dag kom solen for fult hit til Heistad.. Vi hadde alle fri og nøyt morgningen sammen. Det vil si: jeg, Kristoffer og Matias. Martine sov hos mormor og bestefar.

Utover formiddag dro vi bort til huset og fikk gjort en hel del..! Deilig..:) Det nærmer seg «ferdig» og det er godt å tenke på.. Utrolig kjedelig å sitte med to hus.. Noe her og noe der.. Nå er det bare masse småtteri som må fikses før det endelig kan legges ut for salg.. MEN på slutten av dagen ble det virkelig action hos oss..

Utrolig nok klarte Matias å få tak i lokket til oljemalingen (som jeg brukte utendørs). Han fikk smurt hendene godt inn og startet å spise på dem. Når vi så dette kjente jeg hele hjertet mitt hoppet! Dette er jo noe som IKKE skal skje. Og hvordan denne glippen skjedde vet ikke jeg.. Vi fikk hivd oss rundt og tørket bort alt i munn/ utenfor munn og på hendene.. Mens jeg ringte giftsentralen.. Det var kø! De minuttene var laaange.. Men jeg kom til slutt igjennom. Det var heldigvis ikke SÅ farlig som jeg hadde trodd. Og jeg tror neppe han kan ha fått mye nedover. Men vi skulle gi han noe fløte og følge med på han i 5-6 timer da kjemikal lungebetennelse kunne oppstå. Heldivis har det gått bra..:)

Når vi startet å pakke sammen hører jeg Martine hyler! Hun har leket og husket på messingsporten vår og falt. Hva som skjedde er jeg ikke helt sikker på, men hun hadde slått hodet mot messingen. Hun fikk et nokså lite kutt, men det var dypt. Så vi heiv oss i bilen og satte retningen mot legevakta. Jeg tenkte at OM det måtte syes måtte vi være raske. På legevakta ville de lime, men bestemte seg etterhvert for å kun stripse da dette var veldig nære øyet. Martine var tapper og sa ikke et pip mens damen vasket, renset og stripset. Vi fikk beskjed om å følge med i natt med tanke på hjernerystelse..

Når vi kom hjem fortalte Kristoffer at Matias nesten hadde falt ned trappen! Kristoffer hadde hivd seg ut i trappen og omfavnet Matias for å beskytte han. Så på ryggen ned hele trappen hadde Kristoffer sklidd med Matias trygt inni armene sine. Matias har det bra, mens Kristoffer er svært så sår..

Hva skjer med denne dagen!? Vi avsluttet kvelden (litt senere enn planlagt) med svigermor og Mats og deiilig og masse grillmat..:)

Ulykkesdagen til tusen, men for en nydelig dag!

Del innlegget mitt

17 thoughts on “Den store ulykkesdagen..

 1.  Ja, det er helt sikkert.. Jeg er jo i utgangspunktet VELDIG forsiktig, så jeg ble helt satt ut selv når alt dette bare skjedde på en og samme tid.. HVA skjedde liksom.? Haha

  Klem klem =)

 2. Åh, uff da! Hørtes virkelig ut som en dag en er glad for at er over. Får håpe dagen idag blir bedre – høres ikke ut som det skal så mye til, da men :) 

 3. Det var ikke måte på heller det! :O uffamei.. håper alt er bra med dere alle sammen nå.men godt at alt endte vel og at dere fortsatt hadde noen lysglimt igjennom dagen :) 

 4. Å herre!! Så grusomt! Jeg tror hjertet mitt hadde stoppet hadde Oli’en gjort det samme!! :( :( Ble ordentlig redd her nå, men heldigvis gikk alt bra!! HUFF!
  Det skal ikke være lett, og GUD så forsiktig man må være med alt!

  <3 Ha en fin kveld videre, stor klem <3

 5. Oij, for en dag!
  Håper det går bra for dere alle sammen! Ser ut som dagen virkelig ble en prøvelse for dere! Håper dere får en fin kveld iallefall! God-bedringsklem til alle sammen

 6. kjææære min tid da :( en ulykke skjer sjeldent alene! og innmari typisk at alt skjer samtidig. godt alle har det bra nå hvertfall :) huff,kunne jo endt mye verre. god bedring til store og små!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *