Når jeg gikk gravid med Martine ble jeg litt ivrig på babyshoppinga. Jeg handlet da inn søte sutter med masse motiv og navn på. Jeg gledet meg såå til Martine skulle bruke disse.


Martine suttene jeg bestilte da jeg var gravid

Men når Martine endelig kom, og jeg skulle prøve å gi henne disse suttene så var de ikke så populære som jeg hadde håpet. Hun hadde de i munn i 2 sek, og deretter spyttet hun de ut. Ikke tale om! Hun ville ikke ha de suttene. Etter litt råd og tips var det mange som fortale at jeg burde kjøpe «runde» sutter istedet, da de er mer like en brystvorte som de suger av. Da gikk turen til apoteket og jeg handlet inn ett par hvite enkle runde sutter. Og jeg skal si de falt i smak ja. JA, endelig tenkte jeg.

Kjempe deilig at Martine tar sutt. Men det som er litt kjedelig nå, er jo at jeg ikke får brukt noen av de søte suttene jeg hadde kjøpt inn. Så tips til de gravide der ute: «Ikke kjøp sutt, før du har prøvd ut ett slag når babyen har kommet.» Hehe. De suttene Martine bruker nå er jo så kjedelige da. Helt hvite og runde. Men det vikigste er jo at hun tar sutt.


De litt kjedelige suttene hun bruker nå

Jeg lurer da på om det er noen der ute som vet om noen steder der de selger noen av disse suttene med noe motiv/skrift? Tenkte kansje bestille noen her. Det var jo der jeg kjøpte de første suttene med navn på, men feil sutt bare. Fikk også ett tips av Rebekka at de hadde disse suttene på apoteket på hovenga. Så gjett hvem som skal dit? ME!:)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Den sutten, den sutten

  1. Hihi,så typisk da :p

    Jeg kjøpte inn masse søte sutter før min datter kom til verden.
    Meeen,hun tok ikke sutt i det hele tatt hun gitt! Prøvde alle mulige fasonger,men neida,he he

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *