Ja i dag er det 3 juli, og dagen startet som vanlig med en tur til rognstranden. I dag ble Rebekka og Thea Emilie med også, noe som var kjempe koselig. Endelig fikk jeg hilse på lille søte jenta! Må si at hun smeltet både mitt og Lises sitt hjerte helt. Tenk at våre små har vært såå liten for såå kort tid siden. Som sakt koset vi oss masse i solen, før vi tok turen hjem igjen. Veldig varmt i dag, nesten så vi ikke holdt ut. Hehe.

Martine koser med leken sin

Her har da Lise ligget etter ett bad i sjøen. Hahha..

Når vi kom hjem fikk Martine seg ett litt kaldt bad. Ikke kaldt da, men ikke varmt heller. Stakar jenta koker jo over i denne varmen. Martine koset seg i bare hånkle en god stund etter badet. Lå å kikket på føttene og prøvde å fange dem. Dette er noe hun har startet med nå i det siste. Så gøy å se utviklingen alså..

Kristoffer kom hjem fra jobb, og da ble det litt familiekos før Martine fant sengen. Hun var trøtt i dag ja! Sloknet som en stein kl 19.00. Så sover hun nok til kl 06.00 i morgen tidlig (standar prosedyre). Så sovner hun igjen, og våkner igjen rundt 09.00 – 10.00. Etter Martine hadde lagt seg satt jeg og Kristoffer og pratet litt om sofakjøpet igjen. Og tror nok det blir stoffhjørnesofa nå ja! Wiiii!!

Gutten min dro på butikken for å kjøpe litt tilbehør til grillmaten vi skulle lage i kveld. Men da Kristoffer kom hjem hadde han lagt planer for kvelden ja. Han satte i gang å laget deilig grillmat, og laget det koselig ute i den lille hagen vår. Må bare skryte litt av gutten min, for han er verdens beste kokk!:) Etter maten satt 2 gode og mette kropper ute og nøyt den deilige sommervarmen.

«Konmmer du snart jenta mi?»

Kristoffer sin mat til venstre, og min mat til høyre. Nydelig mat gutten min laget

Elsker denne gutten her! Han er bare ubeskrivelig..

Når det begynte å bli mørkt ute (som i dag er ganske så sent) satt vi oss inn i stua. Og da kom det en overakselse til gitt. Gutten min laget dessert til oss. Litt forskjellig is med litt sjokoladebiter i osv. NYDELIG!

Dessert gutten min laget


Dette er de 2 isene han lagde dessert av. De var goode jo!

Jeg har hatt en super dag, med nydelige venner og den hærlige familien min!:) Har du gjort noe spennede i dag som du vil dele?
Forresten er Martine 4 mnd i dag. Ja, tiden flyr fort..

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Den tredje juli

  1. Gratulerer med 4 mnd til lille skjønningen din! E har også oppdaga føttene sine og ligger nå titt og ofte med en tå eller 3 i munnen! hehe! De er så søte disse små :)

    Så flink din kjære er til å diske opp for deg! Skulle ønske min var like flink til å lage mat ;)

    Kos dere i sola – så lenge den varer :)

    klem

  2. Så søøøt type du har da :-) Mmmm,så herlig ut den grillmaten,og ikke minst isen,hiihii…

    Gratulerer med 4 mnd på berta deres,tiden flyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *