Tuusen takk for alle de flotte kommentarene på forige innlegg! Er koselig med litt respons når en lager ett slikt innlegg ja..:) Jeg fikk også ett spm om jeg kunne dele noen av talene. Dette vil vi desverre ikke gjøre. For vi føler det blir litt for personlig å dele på en åpen blogg. Jeg fikk en henvendelse fra tv3 for noen mnd siden ang filming i bryllupet. Dem hadde funnet meg via bloggen, og ønsket å ha oss med på deres nye program. Men vi valgte til slutt å takke nei til dette. Rett og slett for vi syntes denne dagen var litt personlig til å dele med alle og enhver… Jeg deler gjerne bilder og historien min fra dagen. Men mer enn det vil vi gjerne ha for oss selv:) Men kjempe koselig at folk er interessert!


Bare bryllupsinnlegget tok jo evigheter.. Og det samme kommer nok reisen til å gjøre å. Men skal prøve å få laget ett innlegg idag, eller imorgen. Siden dagene har vært så hektiske føler jeg at blogglysten har minkste endel. Men nå som ting roer seg, og når jeg får en slik respons kommer lysten såklart tilbake!

Holder på å fikse litt her hjemme om dagen også. Fikk jo masse brylupsgaver… Masse interiørting som jeg nå prøver å finne en plass til her hjemme. Vi har jo til nå hatt ganske lite på veggene osv. Så det å få det litt mer «hjemmekoselig» er nydelig! Dette skal såklart også deles med dere hærlige lesere..:)

Del innlegget mitt

One thought on “Dere er vel hærlige!

  1. Skjønner godt deres beslutning på det ang taler og tv3 veronika.. en slik dag er veeeldig personlig :)

    Gleder meg til å lese flere bloggeinnlegg framover når du får litt mere blogglyst :)

    Ha ev flott dag :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *