Mandag var det endelig 1 Desember, og i år fikk jeg ønsket mitt oppfylt. SNØ på 1 desember. Kan man tenke seg noe bedre.! Og den ligger godt enda! Mitt ønske videre er at en ligger så fint som den gjør nå frem til ca første helg i januar. Da kan den forsvinne :D Det er så sjeldent vi har snø i desember i disse tider, så må bare nyte hvert minutt! Jeg derimot glemte å få med meg både jul i blåfjell og the julekalender. Ganske deppa over det da men! Mandags 1 desember kom min kjære med 3 sjokoladekalendere til meg :D Jeg er vel heldig jeg! Eller vi får jeg vel si. Jeg og lille Martine i magen :D I tilegg har jeg og kristoffer fått pakkekalender av svigermor. Dette er noe vi får hvert år! Hun er vel snill hun :D Bare dill dall ting som jeg elsker :D


Mandagskvelden var jeg med min søte svigersøster Anne :D Vi dro på butikken. Shoppa inn snop og julebrus og deretter dro hjem til henne!:) Hun hadde kjøpt inn Mamma Mia filmen som vi såklart skulle se. Vi kosa oss og sang med! Noen hærligere film kan jeg egentlig ikke tenke meg.. Etter filmen planlagte vi Ikea turen som vi skulle på neste dag. Så litt på nettet og satt opp en god handleliste.

På tirsdag var først jordmor på formiddagen. Meg og Kristoffer dro tl helsestasjon kl 10.00. Jormoren min hadde med seg en student idag, som skulle prøve seg litt frem på måling av magen og hjerteslag osv :) Jordmødre trenger vi! Hun var veldig forsiktig og flink! Jormoren målte magemål og magen hadde vokst akkurat perfekt. Ligger ca på gjenomsnittet :) Vekta hadde gått noe opp. Noe som egentlig er bra da :) For det var ikke mange kiloene jeg hadde gått opp de første 20 ukene, noe legen ikke var så glad for! Hehe. Hjerteslagene var idag på 158 slag i minuttet. En virkelig rasking inni der! Vi snakket og spurte om spm. Anbefaler ALLE å gå til jordmor når demmes tid kommer!:) Hun bruker liksom så god tid og jobber mer med det pysikiske, mens legen går mer på det fysiske og bruker kun 10 min :)


Tirsdag ca kl 17.00 kjørte meg og Annie avgårde til Ikea. Med store forventninger om å få en skikkelig julestemming. Og shoppe inn masse nisser og julepynt og julelys :D Etter mye om og men var vi endelig fremme! Vi må innrømme at vi surrer endel noen ganger du og jeg Annie! Men det blir alltid noen flotte minner av det da! Vi kom oss trygt inn uten noe motorstopp på E18 ;) Da vi kom inn var det bare å få tak i en vogn hver og la shoppinga begynne :) Var en utrolig koselig tur, men må si jeg ble svæært skuffet over Ikea! De hadde jo ikke en nisse. Ikke en eneste en! Hmm..

Ikke ETT julelys hadde de engang..:/ Men som vanlig fkk vi shoppa bilen full fordi du og jeg Annie! :) Jeg visste jo ikke sikkert kjønnet så kunne ikke kjøpe inn noe rosa eller blått til babyen. Men siden jeg trodde det blei jente måtte jeg kjøpe en rosa blomst lampe som skal henge på veggen over senga til lille Martine. Dersom det ble gutt fikk jeg bare legge den vekk da vel. Men en eneste rosa ting måtte jeg bare kjøpe. Vi var vel hjemme i 01.00 tiden tenker jeg :) Men en utrolig morsom og uforglemmelig tur vennen, det var det! Vi får ta juleshoppinga her i område tenker jeg..

Onsdag 3 desember kom den dagen vi hadde gleda oss enormt mye til Kristoffer! Jeg fikk meldinger i ett sett om hvordan det hadde gått på ultralyden. Men for alle de nyskjerrige var ikke timen før kl 16.00. Da vi kom opp på søsterhjemmet medisinske senter møtte vi en kjempe koselig dame som skulle ta ultralyden. Hun brukte god tid og forklarte oss hva denne ultralyden ville gå ut på. jeg la meg klar på benken og jeg kjente hjertet mitt slo veldig fort og hardt. Gledet meg såå til å se deg igjen lille vennen! Så fort hun fikk sprutet litt sånn glatt gugge på magen og lagt UL greia på magen kom det et nydelig vesen opp på skjermen. Åh den følelsen av å se deg ligge der og kosa deg med tommelen er en ubeskrivelig følelse hver eneste gang! Virker som en ny opplevelse hver gang. Idag varte timen ekstra lenge så vi fikk se deg lenge lenge. Vi så deg jo i 3D så dette var veldig klart og fint. Du har vokst og forandret deg mye siden sist jeg så deg! Du lå inni magen og sutta på tommelen. Gjespa masse og svelga masse fostevann. Siden dr Linn ville sjekke munnen din og og alt var fint prøvde hun hele tiden og dytte på deg slik at du tok vekk hånden. Munnen var helt perfekt. Du visste oss ofte at du hadde 5 hele fingre. Du strakk de godt ut, noe dr linn sa var veldig bra! Din vekt var 715 g :) Du var vel rundt en 20 – 25 cm lang :D Vi fikk med oss masse bilder og en haug med filmklipp. :D Etter UL var det bare å sette igang å ringe rundt. For gjett hva? Dr. Linn sa: Dette er en jente. Jeg er så sikker at dere kan gjerne dra ut å hamstre inn rosa! Hun visste oss kjønnsleppene til lille tulla og gav oss også bilde av dette :D Jippi jeeey!! Å vi som ønska oss jente. Så nå fremover blir ikke butikkene trygge! Når vi kom hjem hang vi opp den rosa lampa jeg hadde kjøpt for å feire!

Resten av dagene har nå gått til å lese og skrive til fagprøva. Til manda skjer det.. Da skal sensorene være med meg ut i arbeid og vurdere meg opp og ned. Tenk 3 stk skal stå å glo mens jeg utfører morgenstell, sårstell, frokosttilbereding og aktivisering under frokostsituasjon. Æsj.. Så dagene frem til mandag går nok mye til å lese og skrive. Er litt av en jobb det skal du vite. Da brukeren min har VELDIG mange sykdommer.. Gaah :S Men men ønsk meg lykke til!

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *