Først, beklager dårlig blogging om dagen. Og desverre kan jeg ikke love at jeg skal bli bedre fremover. Kansje derimot det motsatte. Det er bare 12 dager igjen til bryllupet vårt, og det er mye å planlegge og forberede. Hver dag er fulle av timeavtaler her og der… Nå har jeg i tillegg jobbet endel, men siste vakt er imorgen. Etter imorgen skal jeg ikke på jobb før etter bryllupsreisen. Deilig å ha litt fri før bryllupet, slik at jeg får masse tid til forberedelsene. Følg med på bryllupsbloggen, for nå skjer det mye der!!:)

I hagen skjer det mye om dagen. Det blomstrer både her og der. Jeg syntes det er flott å se alle de flotte blomstene og trærne vi har her i hagen. Dette er jo vår første sommer i huset, så det er jo veldig spennede å se hva som kommer opp…


Vi har to flotte trær som blomstrer med en flott lillafarge

Flotte er dem. Så er det meg og navn.. Glemt dem allerede..


Pluss at vi har en i hvit!:)

Desverre har jeg ikke hatt mye tid eller penger til å fikse opp så mye her i hagen. Jeg har store planer for uteplassen, men det må nok bli etter bryllupet. Selvom det er mye flotte planer i beddene her, er det også mye ugrass. Noen stedet er det så mye grass at vi rett og slett må ta vekk alt å plante på nytt.. Men det skal vi klare, det blir igrunn litt morro..

Se på røttene på noen av ugrassklasene jeg dro opp av bedda..

Enda mer blomsterbusker..

Vi har ett megastort tre i hagen også..

Vi har en stor grassplen, så det blir mye gressklipping. Vi har også endel trær, så mye småklipp rundt dem osv.. Selvom det er mye jobb, koser vi oss. Jeg krysser fingrene for masse mer grønne fingre fremover!:)

Vi jobber i hagen… De første gangene var gresset så høyt at vi måtte ta av gressbeholderen..


Vi har også masse bær.. Her ser dere noen av jordbærblomstene… Til høyre ser dere noen flotte blomster..

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *