Grunnen til at jeg er litt dårlig på oppdatering om dagen kommer vel rett og slett av at det er SOMMER. Og det er noe jeg prøver å yte max! Jeg jobber jo rett under 100% nå i sommer, så tiden utenom jobbingen prøver jeg å bruke fornuftig. Deilig å ha litt tid med Martine igjen nå! Ble lite av det før bryllupet. Og deilig er det å være mor.. Jeg syntes sommeren blir mye mer koselig etter vi fikk barn. Bare å se gleden Martine har over å være ute, over å bade, leke i sandkassen, gå turer, spise frukt og bær.. Ja, det er hærlig, og det gir meg igjenn glede.

Martine leker i sandkassa


Sommertegn.. Markjordbær kommer fra hagen vår

Noe som falt i smak hos lille jenta mi

Mor koser seg også i sandkassa..

Jeg elsker deg min lille solstråle..

Martine «chill`ern» etter mye lek

Det er sommer, noe som også vil si at det står fler brylluper på tur. I sommer skal jeg i fler utdrikningslag og brylluper. Jeg gleder meg helt vilt! Er igrunn glad vi fikk komme først ut, så slipper jeg gå med nerver under dem andre bryllupene. I august skal min kjære venninde Anncha gifte seg med sin kjære Marius. Det gleder jeg meg masse til!! Her om dagen spurte hun om vi kunne ta en prat sammen, siden jeg kansje var noen erfaringer rikere etter mitt bryllupet. Så det gjorde vi. Dem har endelig flyttet inn i leiligheten demmes etter at den har blitt bygd opp igjenn etter det brant der. Når vi først møttes benyttet vi anledningen til å kose oss med barna. Vi kjøpte inn masse god frukt, boller og juice. Så satt vi ute å storkoset oss alle 4! Dagen i dag har vært en stor dag for Anncha. Vil ikke si helt hvorfor, men jeg er utrolig stolt av den jenta der! Tenker masse på deg lille venn.

Våre hærlige barn koser seg i hoppeslottet

Den kommede brud


Barna er klare for kos!

Frukt er alltids deilig

Planer for kvelden er fortsatt uklart, men siden vi begge har fri skal vi prøve å få utnyttet tiden godt..:) Har du noen planer for helgen?

Onsdagkveld var min kjære ute, og jeg koset meg med «Veronikatid». En må unne seg litt godt innimellom
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Det er sommer for fult

  1. det er så deilig med sommer, når man kan være ute uten å fryse av oss fingrane OG at barn ikke forsvinner i snøen når det er masser av snø :)

    Ser ut som de storkoser seg med frukt ja :D Det er godt vettu!

    Ja, deilig å ha litt aleina tid :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *