Først og fremst… Dette innlegget blir nr 1000 på min blogg. Wow, vilt hva?.. Hurra og gratulerer til meg…:)

Våren har kommet. Det er ikke noe mer å si.. Vinteren prøver å presse seg på med litt snø og sludd, men desverre klarer den ikke ta overtaket på varmegradene og solen som får all snø til å forsvinne.. Herlig herlig herlig sier bare jeg!!

Denne uka har jo kun bestått av sykdom.. Så selvom jeg hadde mange ting jeg skulle gjort både i det gamle huset, flytting av ting osv har alt måttet bli satt på hold.. Men min kjære er flink og jobber på spreng.. Nå har vi fått støpt nytt gulv (med varmekabler..). Og i går kom taket på plass.. Det er kuttet klart til nye og større vinduer.. Så om ikke så alt for lenge er huset klart til salg. Jeg har ikke ord på hvor godt det skal bli..

Over til «emne» her.. Jo, det er vår! Helt klart.. Og DET merker Martine.. Hun maset fra vi omtrendt sto opp igår om å ut.. For når vi har gått til barnehagen (som btw er 2 min unna) går vi forbi lekeplassen. Og dit vil Martine! Så etter å ha tatt imot litt oppkast og diare på minsten pakket vi oss godt inn i yttertøy og gikk ut..

Matias syntes det var veldig godt med litt frisk luft tror jeg.. Han satt å studerte søstra si som lekte på lekeplassen.. Helt til han sovnet som en stein.. Og da sov han lenge. Ja, det var godt, for han har jo ikke sovet mer enn et kvarter sammenhengede siden han ble syk..

Vi dumplet, vi sklidde, vi laget sølekake, vi klartet og husket.. Mor ble som et barn igjen.. Det er jo såå deilig å bruke tid med Martine. Og ikke minst leke MED Martine.. Ikke bare sitte å se på.. Under slik lek kommer man jo veldig nært innpå sitt barn, og ser nye sider ved barnet hele tiden. Men innimellom ble jeg jaget.. For da skulle hun lage mat.. Og da måtte jeg sitte fint og se på. Jeg ble servert is, kaffe og kaker.

Det kom noen jenter og lekte på lekeplassen (først noen fra ca 5klasse og deretter noen fra ca 8klasse). Martine syntes det var SÅ stas å leke med jentene… Hun snakket og snakket om dem og at dem hadde leka sammen. Realiteten var at hun sto å kikket og studerte dem mens dem leket og sa ikke et ord.. Men fytti hvor gøy det var å studere dem.. Hun gjenfortalte meg mye av det dem hadde gjort. Hehe.

 Her strør hun sukker over maten vår…

I dag var nok en dag med sol.. Og jeg hadde lovet at pappan skulle sette opp trampolina i dag, siden jeg ikke helt fikk det til selv i går.. (Kunne vel klart det om jeg virkelig hadde satt meg inn i det men..) Trampolina var på plass og Martine gav meg klar beskjed om at nå var det sommer.. For jeg har nemlig forklart at trampolina kommer på plass når sommeren kommer. Og at vi ikke kan ha den oppe på vinteren. Vel, så måtte vi sette oss ned å forklare om våren og høsten også..:)

Selvom dette bilde ble veldig lyst syntes jeg det var så fint og beskrivende.. EN fornøyd jente som har fått på plass trampolina og er helt klar på at NÅ er det sommer…

Martine er veldig bevist på at vi må lukke igjen når vi skal hoppe.. Ingen problem om vi foreldre glemmer det her, for det gjør nemlig ikke 3åringen..:)

Matias sovnet i vognene nok engang. Det er jo veldig godt å sove ut nå. Han var sliten stakars da han har vært oppe 5 (!!) timer i natt og hatt oppkast.. Og attpå kastet opp idag. Dette startet jo natt til torsdag, så da er vi godt ut i 4 dagen med oppkast og diare. Stakars lille..

Men varmegradene steg og vi koset oss ute. Kristoffer puslet litt her med småting, mens jeg kostet uteplassen for løv og grus. Martine dro på lekebesøk til ei venninde, mens mamma tok Matias på en trilletur. PUH, det var deilig.. For akkurat nå trengte jeg litt alenetid..

 Kristoffer fikser litt på boblebadet på utsiden her..:) Det er innebygd radio i det så da får vi jo musikk når vi er ute å. Kjempe koselig.:)

Da er det bare å sette i gang med vasken. For er det oppkast på alt vi eier av pledd, en haug med sengetøy, dyner, klær osv. Dere kan jo tenke dere hvordan det går når det er oppkast i hus i en hel uke i strekk. Og han minste klarer jo ikke helt å si ifra når det kommer. Prøver å vaske litt underveis såklart, men her har barna tatt mye av tiden. Og dem har trengt kos, omsorg og trøst omtrendt hele tiden..

MEN nå må vi vel snart være kvitt sykdom i dette huset.. Og snaart skal huset selges og vi kan fokusere på dette ene huset og på oss som familie.. Vi kan begynne å «leve» igjen.. Det går mot sommer og en lysere tid. Fyy, jeg gleder meg til denne sommeren.:)

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Det går mot lysere tider..

 1.  Nei er ikke lett for den lille kroppen stakar..:(

  Takk for det =) Jeg er såklart veldig heldig som har 2 nydelige og frisken barn =) Ikke en selvfølge det..:)

  Jeg kjøpte den på barnas hus. Men kjøpte den da de skulle selge ut emmaljunga merket så fikk den for 7000 kr tror jeg det var..? Ja, kjenner flere som drar til Sverige. Skal vist være lønnsomt :)

 2. stakkars liten med omgangssyken da :/ Håpe han snart er frisk igjen :) Fine bilder av barna og fine stoler :) Herlig at det går mot vår og lysere tider :)

 3. Stakkar liten med omgangssyken da. Er ikke greit å være liten og syk.. 

  Utrolig fine stoler du har til barna dine, og så nydelige de er! Du er heldig.
  Ser du har Emmaljunga vogn, hvor kjøpe du den? Og hvor mye måtte du betale?
  Vi tenker å kjøre over til Sverige for å kjøpe den der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *