Jeg føler dette med bytting av hus har holdt på i en evighet nå.. Planen var å være ferdig på max 1 mnd.. Men så begynte vi pirke… Og det samme gjorde meglerene.. Så vi gikk enda grundigere til verks og gjorde mye mer enn hva vi i utgangspunktet hadde tenkt.. Vi har blandt annet bestilt en fin trapp fra en trappesnekker isteden for å lage en selv.. Vi har malt over vegger både her og der for å gjøre dem fine igjen.. Blir jo ofte mye hakk og sår i vegger etter at møbler har blitt flyttet rundt på.. Men nå begynner vi endelig å se lyset i tunnelen..

Jeg har jo hørt gang på gang at NÅ nærmer vi oss slutten.. MEN nå er vi straks tom for arbeid.. Og det betyr kun en ting! Visning og salg… Målet er å ha solgt innen ferietider begynner og det er jo IKKE lenge til.:) Dagene har derfor gått til jobbing på huset.. Nå er det nok noen dagers jobb igjen så er vi helt fenito :)..

Og innimellom når jeg får litt ekstra krefter jobbes det litt i vårt nye hus.. Jeg må bare rett og slett for å holde motet oppe :) I går kveld ble listene på Martines rom ferdig. Og i kveld ble sandkassen ferdig beiset. Den ble jo nydelig.. Fargen på verandaen krasjet jo helt med sandkassen og derfor gir den en «falsk farge».. Men heldigvis skal verandaen også bli i denne herlige fargen..:) NÅ kan endelig Martine få sandkasse fylt med SAND :)

Når vi endelig har solgt skal det prioriteres uteområde her..:) Vi skal få over alt av utemøbler, utepynt, krukker og alt av dill dall.. Jeg gleder meg!! Så er det ingen hemmelighet at en hage trengs å vedlikeholdes.. Det har vi rett og slett ikke rukket heelt enda..

De herlige lyktene kjøpte jeg på jernia med 90% salg! KUPP?.. De er satt ned i jorden og lyser godt opp om kvelden.. Bedene skal lukes.. Gresset skal klippes.. Hekken skal stusses.. Og rundt beddet (mellom lyktene) skal jeg legge kulestein. Tror dette kan bli meget så fint.:) Så må jo ledningene til lyktene graves ned og skjules..

Nydelige blomster som min søte mor har plantet..:) Noensteder ser dem litt mishandlet ut etter at gartner Matias har vært på oppdrag!.. Kremt..

Jeg ser fremover… Fremover til sommerstider og MASSE tid til å bruke på vårt nye herlige hus :)

Del innlegget mitt

14 thoughts on “Det jobbes og jobbes….

 1.  Den er kjøpt på byggern :) Men den forige vi kjøpte var helt lik og ble kjøpt på maxbo :)

  Prisen lå vel på rundt 500 kr om jeg ikke husker feil ;)

  Den er genial.. Da den kan lukkes så ikke katter bruker den som «do» :) Også slåes den opp til seter når den er «oppe» :)

 2.  Ja det skal bli utroolig godt!

  Bilder kommer når alt er klart.. Prospektbilder skal taes til fredag. Også tar jeg nok noen egne rett før visning av alle rommmene =)

  Klem klem :) Og takk <3

 3.  Ååh det der hadde ikke jeg tenkt på engang. Vi har jo kantklipper, så jeg tenkte på at den tok det som lå inntill. MEN det som stikker opp imellom hadde ikke jeg tenkt på..

  Nå er jeg mer på tanken om å mure opp eller bruke rester av beleggningssten…:P TAKK for erfaring!

 4.  Heisann «Leser» :)

  Nå har det seg slik at det er mine foreldre som sitter på to hus :) Hehe. De eier fortsatt dette huset vi bor i nå.. Mens den dagen vi gir fra oss vårt hus overtar vi dette =)

  Så det blir vel heller – hvordan klarer dem..? hehe :) Nei, vi gjør det veldig enkelt.. Leieboerinntektene dekker lånet i mnd her. Mens forbruk av strøm, tv osv betaler vi siden vi bor her. Vi bruker jo ikke strøm i det andre huset. Pluss at vi har sakt opp tv og internet =)

 5.  Takk takk =) Nå har den kommet på plass og jeg må si jeg ble veldig fornøyd asså! :)

  Jo står på endel nå.. Men det er også slitsomt merker jeg og vi som familie.. :)

 6. Sandkassa ble kjempe fin, du er kjempe flink og står på som bare det. Klappe deg selv på skulderen =)

 7. Jeg lurer litt på hvordan dere har råd til å sitte med to hus? Det må jo være kostbart! Men masse lykke til med salget! :)

 8. Kulestein er fint, men ikke særlig praktisk hvis den skal være skille mellom bedd og plen….tro meg, jeg har prøvd…. Det er umulig å slå helt inntil, og da står det igjen en irriterende «tufs» mellom hver stein…Lykketil med hage og hussalg!       Johanne

 9. så deilig å snart være ferdig å kunne starte på ordentlig i nytt hus å bare konsentrere seg om det! jeg bare lurte på om du kunne legge ut noen bilder av det salgsklare huset med ferdig kjeller? hadde vært så moro å sett :) ha en fantastisk søndag!
  klem camilla
  ps: misunner skikkelig ståpåmotet deres!

 10. Så flinke dere er! :)

  Jeg lurer på hvor dere har kjøpt den sanskassen hen? Og pris? Er på utkikk etter en sandkasse til Ilyas :)

 11. Ai ai, skjønner dere har MYE jobb med to hus.. men er nok veldig verdt det når dere får solgt tenker jeg :))

  Ha en fin Søndag,
  Klem Jatte♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *