Ja noe er på gang. Det er helt sikkert. Martine skal spise på alt og ingenting. Tar jeg hånda i nærheten hiver hu seg over den og begynner å smatte. Nam nam. Sikla renner som bare det. Etter litt tyggekos i 5 min er hele bodyen så våt at man kan vri den opp! Hehe. Så nå begynner nok tennene å ploppe frem snart.

Hvordan smaker hånden til pappa tru?

Det er nok en blanding av at det klør, og nyskjerighet. Er jo veldig spennede å smake på alt mulig rart som er overalt. Og nå som hun har finni ut at hun har både hender og føtter er de veeldig gode å sutte/tygge på!

Nam nam

Leka er jo også en stor favoritt..

Nam nam, den biteleka er bare såå god alså

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Det kløøøør..

  1. Prøv Dentinox på apoteket om hun blir plaget av det!
    Brukte vi her,funket kjempe bra… Trudde hun fikk tenner fra hun var 3 mnd gammel,for hun gnikka og gnei alt over gommene,og sikla som en bikkje! Men dukka ikke opp noen riskorn i munnen før hun var 7 mnd ;)

  2. Det er ikke noe godt å klø stakkers små! Et lite tips; begynn å pusse tennene alerede nå for når det kommer en tann så må man pusse uansett om man liker det eller ei og det er jammen ikke alltid så populært med tannpuss!

  3. Hvis du sender meg mailen din, så kan jeg legge deg til bloggen om vår lille gullklump:) Morro å følge noen på egen alder og med barn i samme alder:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *