Den voksende mage. Magen vokser for hver dag som går. Jeg kjenner på hele kroppen at den blir større og større. Bevegelsene til lille jenta vår blir tydeligere og kraftigere for hver dag. Selfølgelig liker hun å ta salto og turne sånn rundt leggetid og utover natten :P Legger man en hånd på magen nå kan man kjenne tydelig at det er en fot som sparker. Nydelig! Magen er umulig å ligge på om natten. Ryggen er ikke lengre så behagelig å ligge på, da det kan presse veldig, samtidig som hun blir mest aktiv da.. Så nå om dagen ligger jeg på en av sidene med en pute under magen. Jeg ser virkelig frem til å ligge på magen, og snu meg uten at det er ubehagelig. Men selvom det er slitsomt, nyter jeg hver eneste dag med lille tulla inni magen min. Igår var jeg hos jordmor. Magemålene lå faktisk akkuart på gjenomsnittet. Nøyaktig på streken. Det er ikke værst!

Uke 31 + 4

Jordmortimen igår gikk bra. Vi fikk snakket endel om fødselen og tiden frem til fødselen. Jeg hadde gått opp noen kilo siden sist. Det er jo såklart normalt. Å siden jeg tidligere ikke har lagt så mye på meg var vi fornøyd med dette. Men nå syntes jeg det kan stoppe. Trenger ikke fler kilo på kroppen nå ;) Hos veldig mange stopper vekten nå. Alle prøvene var fine. Blodprosenten min var noe lav, så jordmor gav meg noen jerntbl jeg skulle ta fast i noen uker. Kansje greit, for jeg har merket veldig i det siste at er veldig trøtt og sliten. Så deilig å få litt tilskudd som gjør at jeg fungerer litt bra i hverdagen. Jordmor bestilte time til oss på jormorpoliklinikken. Der skal vi få omvisning på fødeavdelingen og få vite litt om hvordan ting fungerer der oppe. Om smertestillende og evt spm vi lurer på. Dette ser vi frem til. Jeg snakket med jordmor om at jeg syntes det var litt dumt at jeg gikk glipp av svangerskapskurset, da jeg hadde sett frem til å lære litt om pustetekniker og massage. Jordmor sa da at de ikke lengre la så stor vekt på dette, og at det beste var å ta ting som de kom da fødselen begynte. Det er jo faktisk sant. Det er jo mange dyktige jordmødre på jobb da dagen min kommer, og de vil jo da veilede meg og gi meg råd underveis :) Neste nå er legetime i begynnelse av Februar. Håper han bestiller UL time snart!:D

Jormorkortet mitt. Anne Elisabeth Nord er min jordmor

Fisher price vippestol er noe vi har sett på en god stund nå. Vi ville ha en som vugget/husket av seg selv. Bare å trykke på noen knapper. Har mange venner som har hatt slike stoler, og de sier at dette er rene barnevakten. Vi har kikket mye og det finnes jo utrolig mange foskjellige. Men igår kom vi frem til en vi likte og som vi syntes passet bra inn her. Det finnes jo de som er kjempe store, men den tar jo vanvittig stor plass, pluss at den ikke er så enkel å ta meg seg når vi skal ut. Så nå har vi vugge som hun kan ligge i mens vi vugger. Så har vi en helt enkel liten vippestol som hun kan sitte i, og som er enkel å ta med. Så har vi nå bestilt denne vippestolen som vi kan slå på så husker hun for seg selv. Hehe.

Fisher price Rainforest TA swing

Innkjøpslisten begynner å nærme seg ferdig. Jeg har nå kjøpt inn masse søte klær (klarte ikke dy meg. SALG vettu!). Mange amme bh, amme topp, vippestol, voksipose og litt andre småting. Så nå om dagen vasker og vasker jeg alt av klær og dyner og tepper osv til lille tulla. Noe av det som står igjen på innkjøpslisten nå er tåteflasker, brystpumpe, våtservietter, zinksalve, neglsaks, fisher price uro og ammepute. Det vi trenger av klær til tulla er noen sokker, strømpebukser og kansje en utedress til. Dette er bare småting som lett kan handles inn :D Listen over hva vi har kjøpt inn legger jeg ut senere :) Har egentlig handlet endel til lille tulla. Men åssen er det ikke a? Er jo første barnet vårt. Itilegg hadde vi spart opp endel penger til ting vi ville ha i hus før jenta vår kom. Så nå har vi kjøpt inn tørketrommel, filmkamera, printer (lage album helt fra begynnelsen av), og litt andre småting. Er ganske glad for at vi har klart å fått til å kjøpe inn alt dette + alt barneutstyret før tulla kommer. Er deilig å ha sånt overstått og klart.

Canon pixma mp620 multifunksjonsskriver

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *