Idag sto jeg opp som vanlig kl 06.30. Deilig å være uthvilt :) Ikke sovet så mye på noen dager. Og igår halvsov jeg på sofan på kvelden, og vi gikk og la oss til grei tid :) Så var nydelig å være uthvilt :D

Da jeg kom ut i stua, måtte jeg se ut vindu 2 ganger før jeg så at det jeg faktisk så var sant. Det lyste opp ute! Det var SNØ! ååh, det er så koselig når det er snø :) Selvom det er kaldt og glatt så blir man liksom i ett så godt humør når det kommer snø :D Det som ikke var så kult å tenke på var at jeg faktisk måtte ut i snøværet, og at jeg fortsatt hadde sommerdekk på bilen min. Men golfen den klarer seg alltid, så jeg tok sjansen. Jeg kom meg både til og fra jobb med sommerdekk. Helt utrolig. Men FY så glatt! Rein is på veien vettu, og bratte bakker. Jeg hadde god flaks, for det var noen bakker jeg bare akkurat kom meg opp i. Trodde aldri jeg skulle klare det.

Dette bildet er som dere kansje ser ikke fra i dag, men fra snøen som kom rundt påska tidligere i år. Jeg finner for tiden ikke batteriet til kameraet mitt og får derfor ikke tatt noen bilder. Dette bildet er fra en hyttetur jeg var på :D

Så ikveld skal gutten min være så snill og skifte dekk på bilen min :) Men ser jo nå at jeg kansje burde kjøpt nye dekk. Men men, det går a! Gikk fint i hele fjor så.

På jobb gikk det greit i dag. Vi har nemlig fått splitter nye biler med gode nye vinterdekk. Så å kjøre med de i dag gikk jo som en drøm :)

Pratet med Alex i stad :) Han har nemlig kjøpt seg samme bil som meg. Bare min er helt okey, mens hans er helt HERPA.. hehe. Han skal ha den til herje bil siern ;P Så spørsmålet var om vi kansje ville være med ut å herje litt på snøen ikveld. Tjaa, kansje vi skal det!:) Er morsomt det.

Ellers om dagen går ting greit. Ryggen er nesten bra igjen, og jeg er tilbake i jobb. Nydelig! Babyen inni magen min sparker mer og hardere enn noengang. Tilogmed Kristoffer kjenner den sparker innimellom hvis han legger kinnet sitt på magen min. Magen vokser, og en gravid mage begynner å komme til syne:) Vi har endelig fått ett koselig kjøkkenbord og 2 stoler som vi har fått pressa inn i leiligheten vår. Nå ble det mye koseligere her.

Til babyen vår har vi handlet kombivogn, paraplytrille, reiseseng også har jeg fått endel bamser åsånn da :) Seng, vugge og mye mer skal jeg over til mormor og tanta mi og finne frem på loftet. Så må vi se over om det er noe å ha, og om vi evt må pusse og male litt :) Ååh denne tiden er nydelig!:) Når man virkelig merker at det skjer noe inni magen. babyen sier ifra dagelig at han/hu lever og koser seg. Vi begynner å kjøpe inn barneting :D Tiden fremover nå skal bli bra :D

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Det snør, det snør. Tiddelibom!

  1. Jeg har laga meg en G-mail. Å innpå der kan man lage fotoalbum via programmet picaza. Også blogg via blogspot :)

    skal være helt ærlig å innrømme at det er kristoffer som har fiksa den, så kan ikke forklare helt hvordan det gjøres. Men prøv deg frem :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *