Ja idag møtte jeg min utroolig søte vidregåendevenninde! Hehe. Vi gikk sammen på vk1 og ble der kjempe gode venner. Knoll og tott. Det var vel oss lille venn? Hehe. Vi var russ sammen, og det er noe av det jeg kommer til å huske for alltid. Den tiden der var bare helt super :) Men som tiden gikk så gle vi jo fra hverandre, men idag fikk vi endelig tatt ett treff! Og det var såå koselig. Å gjett hva? Hun er gravid! 22 uker på vei om jeg ikke husker feil? ååh må si jeg nesten ble litt mesunnelig. Så søtt å gå rundt me den søte storelille magen :) åååh.. Nei nå må jeg nok vente litt! Hehe.

Da vi var russ i 2006

Vi var hjemme hos meg og pratet og koset oss :) Jeg så over endel babyklær Martine skal få arve etter Ann Margrethes første barn. Hun får nemlig gutt denne gangen!:) Såå masse søte klær. Vi dro på brotorvet. Shoppet litt og spiste kebab (som i «gamle dager»). Utrolig koselig å se henne igjen! Og håper det ikke blir for lenge til neste gang.

Dette var tider det!

Ikveld har vi vært på visning. Og var veldig fornøyd med den egentlig. Så vi får sjå. Kansje kansje kansje blir det hus på oss? Det hadde vært såå deilig! Så sitter her i spenning nå. Ellers ikveld har jeg og Kristoffer sittet å laget barnevelsignelsesinnbydelsene. Jeg har jo bestemt meg for å scrappe dem selv, så det tar sin tid! Hehe. Men tror nok det blir bra tilslutt. Er nesten ferdig. Regner med å få gjort dem ferdig imorgen og få sendt dem avgårde. Dagen blir 21 Juni. Legger ut bilde av dem imorgen jeg, så får dere vente i spenning.

Og imorgen skal ho mor på spa! Det blir deilig det :D:D

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Det var lenge siden!

 1. Rebekka: Ja syntes det er så koselig å lage dem selv. Vi blir ikke så veldig mange, så da går det ann. Men til bryllupet tror jeg kansje jeg ikke hadde orket. Hehe.. :P Flink du!
  Velsignelsen finner sted 21 juni :) Jeg tenkte hun skulle ha på en søt og litt fin sommerkjole :) Skal legge ut bilde av den etterhvert

  Lady E: Vi har sett på hus på Heistad på Grava. Er jo rett borti her jeg bor nå. Hehe. Budrunden går ut imorrgen, og skal legge inn ett bud. Men den har gått mye opp, og går ikke lengre enn ett bud til fra våres side. Så tviler egentlig på at vi får det. men vi får bare håpe og krysse fingrene!

 2. Så koselig å treffe din gamle venninne. Og at hun også var gravid, så da hadde dere nok mye nytt å prate om :)
  Venter spent på å se innbydelsene :)
  Hvor har dere sett på hus? Har dere lagt inn bud eller skal det? Det er kjempe spendene :D

  Ha en kjempe go dag!!

 3. Så flink du er som lager innbydelsene selv!! :) Det har jeg tenkt også. Jeg gjorde det da vi giftet oss, det angret jeg LITT på i ettertid fordi det var en VELDIG stor jobb når man skulle invitere 100 gjester!

  Vi skal forresten også ha barnevelsignelse, og ikke dåp! :) Har du funnet dato for velsignelsen? Og hva snuppa skal ha på seg?

  Legg ut bilde av inbydelse :D

  PS!! Jeg er klar for å treffes en gang!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *