Barnas rom er ferdig. Herlig! Mitt neste prosjekt ble toalettet nede.. Litt etter litt ble det forandret fra gule vegger, furu tak, furulister, furudør osv til lyse veggger, tak, lister og dør! Det ble jo veldig koselig..
Sneek peek fra døren…
Men når det er først når en begynner å innrede at man ser hvor nydelig et lite toalett faktisk kan bli… 
I flere år nå har jeg ønsket meg en spesiell lampe! Jeg falt for denne med første øyekast men viste aldri hvor jeg skulle ha den.. Når vi flyttet over i dette huset viste jeg at at HER kunne den passe opp til flere steder.. Både toalettet og gangen nede fikk «sloss» om hvem som skulle bli prydet av denne herligheten..
Siden toalettet først ble ferdig valgte jeg å sette den på plass her.. Jeg dro avgårde i dag og kjøpte den og smilte fra øre til øre. SÅ lenge som jeg har hatt lyst på denne.. Den er så nydelig! Så liten, men samtidig så utrolig detaljrik og unik..
Romantisk/shabby/gammeldagsstil er godt blandet med nymotens børstet stål. Syntes det er flott å blande litt jeg! 

Den gav et veldig sterkt og godt lys.. Og den satte virkelig prikken over i`en på toalettet. Plustselig ble det gjort om til et koselig toalett, istedet for et sted man bare må gå for å gjøre det man må.. (Haha, her tror jeg mannfolka river seg litt i håret….)
Sneek peek på bildevegg!
Noen smådetaljer igjen så skal dere få se før og etterbilder.. Selvom toalettet ikke er så veldig stort syntes jeg det er koselig å gjøre mye ut av det fordi..:)
Nå sitter jeg å lurer på hvem rom jeg skal begynne på neste gang.. For det er maange flere rom som er «under planlegging».. Tror jeg starter på gangen! Rett og slett fordi denne i dag er veldig ukoselig og upersonlig.. Og dette er jo førsteintrykket gjestene får?..  Veggene der er ferdig malt (min mamma har gjort dette).. Mannen har felt inn spotter.. Mens nå gjennstår det å liste ferdig, male tak, lister, karmer og dører.. Og ikke minst innrede litt mer i «vår stil»… GLEDER MEG!!! 
Del innlegget mitt

26 thoughts on “Detaljer på toalettet

 1. Så koselig lite toalett :))
  Gleder meg virkelig til vi kommer oss på boligmarkedet. Ser jo så gøy ut å holde på og sette sitt preg på hjemme sitt, selv om det kanskje kan være et slit til tider.

  Glemte å kommentere, men rommet til Matias ble jo helt herlig! Heldige unger som har fått så fine rom. Flink du, virkelig. Skjønner ikke at du har nok timer i døgnet til alt du gjør… danskeskole også nå? You are wonder-woman! ;-P

  • Ja det var VELDIG ukoselig.. Men bare med en liten touch ble det velig koselig :) Det er gjestedoen som bruker her nede, og da er det jo koselig at det ser litt allright ut der :)

   Ja, gled deg, virkelig.. Det er noe helt spesielt når man har funnet «sitt hjem» og kan begynne å gjøre det eget =)

   Tuusen takk Inger Lise ;) Nei timene strekker ikke alltid til.. Men jeg har funnet ut at om jeg skal rekke å pusse opp må jeg bare ta noen timer her og noen timer der :P Haha ja danseskole hver mandag :) Det hadde jeg jo uansett dratt på med min datter – så sånn tenker jeg ;) Hehe

  • Lykke til med malingen av fututak.. Jeg har prøvd og feilet men til slutt kommet frem til den beste metoden syntes JEG..

   Starter med sperregrunn MED kvistlakk (da slipper du å gå på hver kvist). Jeg bruker en god kost som anbefales på malingsbutikker (noe dyr men det er så verdt det!) Kjøpte nylig en kost nå som var litt sånn skrå.. Den er til blandt annet lister osv. Dette var genial da man får tatt godt imellom listene og taket :)

   Etter dette påfører jeg vanlig maling for panel (har brukt sence til nå men har i ettertid hørt at den ikke er så langvarig men ikke vet jeg..) Ca 2 strøk med den så er du i boks. Noen syntes 3 strøk er fint. Spørs hvor mye gjennskinn du vil ha.

   Og OM du vil dekke kvistene og furuen helt kan du jo prøve å ta to strøk med grunning for å få et mer dekkende resultat..

   Jeg har iallefall tatt 1 strøk med grunning og 2 strøk med maling.:)

   Og her er noe tak ubehandlet og noe «lutet». Der det var lutet måtte jeg passe på å vaske vekk all gammel lut før jeg begynte å male. Men det å kvistlakke må man gjøre uansett =)

 2. Så fint det ble :) Har samme lampen på soverommet vårt og barnas rom her også, veldig glad i den :) Så moro med oppussing :)

 3. ååh, så fint! nå fikk jeg noen tips til jeg skal «fikse» opp litt på badet mitt også, blå vegger er liksom ikke det fineste for tiden.. Hehe

 4. Så flink du er, det ble jo kjempe koselig!:) likte lampen veldig godt! Tror faktisk ikke jeg hadde kommet på å freshe opp et lite toalett med en så fin lampe, men den ideen skal jeg jammen ta med meg videre til vi kjøper oss hus :D lekkert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *