Etter mange (og ja, da mener jeg MANGE) etterspørrelser lager jeg nå ett blogginnlegg om «hemmeligheten» bak dietten og rockeringen.. Mange spør hvordan rockering jeg bruker, hvor man får kjøpt den, om den funker osv. Er også mange som spør hva dietten heter, hva den går ut på osv. Så ja, nå skal jeg få satt meg ned å laget ett innlegg om nettop dette..
Innersving Rockering
Jeg har kjøpt meg «innersving rockering». Dere husker vel rockeringen vi brukte da vi var barn? Ja, det noe av det samme.. Det er jo mange som bruker de helt vanlige gamle rockeringene også, og de funker nok litt de å. Men det som er forskjellen med denne er at den er med vekter. Nei, det henger ikke store vekter ned fra den. Men den veier litt mer. Du kan også velge mellom tre forskjellige ringer. De veier forskjellig alle tre. Alt fra «nybegynner» til de som er «proffe». Hvilken ring du bruker har også mye med hvor mye du veier osv. For de som lurer så har jeg kjøpt den mellomste, nemlig 4B.
Innersvingen Rockeringer er store, tunge, og polstret med fargerikt gummibelegg. Vekten og bølgefasongen gjør at musklene i hoftene og midjepartiet trimmes.

En liten, lett plastrockering er vanskelig å holde i bevegelse. Den store diameteren på Innersvingen ringer gjør dem enkle å bruke, selv for de som aldri har greid å bruke rockeringer før.
Så er det jo det samme spm som går om og om igjen.. Funker dette? Ser du resultater? Nå har jeg holdt på i snart 2 uker, og ja jeg har jo mistet noen cm. Men om det skyldes dietten eller rockeringen tør jeg ikke svare på. Men jeg merker jo at jeg blir sterkere i magen, og at den strammes opp. Jeg har pratet med veldig mange andre som også har brukt denne ringen, uten å gå på diett og som har gått ned veldig mange cm. Og det tar til og med ikke så lange tiden heller gitt.

Denne ringen koster jo litt da. Rundt 500 kr. Men jeg mener at den er veldig verdt det. Både disse og disse selger rockeringen. Den er noe billigere på flust.no, men der koster igjen portoen endel, så det går opp i opp. Men kansje du har noen trumf penger stående som du gjerne ville blitt kvitt?

Innersvingen rockeringer. Finnes både til voksne og til barn..

South beach dietten
Så var det over til dietten jeg går på. Jeg er egentlig litt imot «slankekurer» osv. Det eneste du oppnår med dem er å gå drastisk ned. Super lykkelig i noen mnd, og man går tilbake til gamle vaner. Og wips, der veide du vist noen kg mer enn hva du gjorde da du gikk på slankekuren.. Tro meg, jeg vet alt om det.. I min ungdomstid har jeg vel prøvd det meste. Når jeg ser tilbake på bilder osv nå, så var jeg jo egentlig ikke sååå stor som jeg skulle ha det til. Men det er rart hva en kan få seg selv til å tro noenganger. Jeg gikk igjenom hele ungdomsskolen med ett veldig dårlig syn på meg selv, og ett veldig dårlig syn på mat. Jeg sultet meg rett og slett. Spiste ikke. Litt frukt engang innmellom, og fikk dårlig sammvittighet etterpå. For å være helt ærlig her nå, så var det først når jeg fant Kristoffer at han hjalp meg ut av denne grusomme (hmm, ja hva skal jeg kalle det?) «sykdommen». Hadde jo ikke gått så langt at jeg hadde fått noe sykdom, men det var vel like ved. Jeg begynte å spise normalt igjen. Det å se at jeg la på meg igjen var ikke gøy!
Nå er jeg mer voksen og litt mer vett i hue enn hva jeg hadde den gang. Jeg vet nå at om jeg skal «slanke meg» må jeg gjøre det på riktig måte. Det var da jeg fant denne dietten. Veldig mange i min familie har også gått på den, med flotte resultater. Dette er egentlig en diett som ble laget til dem med hjerte og kar sykdommer. I boken «south beach dietten» forteller forfatteren om hans leting etter den rette dietten. Mannen som har laget dietten er hjertespesialist. Det var først når folk begynte å miste så mange kg, at mange som ikke hadde hjertesykdommer begynte på denne. Dietten ble meget populær og fikk til og med sitt eget tvprogram. Dette er såklart ikke i Norge da..
Dietten er bygd opp i 3 faser. Første fase er meget streng, og kan være litt hard dersom du er vandt til å hele tiden få i deg søtsaker, eller i det hele tatt mat med stivelse (som brød,ris osv.) Men etter noen dager er det værste suget over, og man begynner å vende seg til den nye livstilen. Forfatteren forteller at i denne dietten skal du aldri være sulten. Spis så mye du vil, bare du spiser av «ja maten». I første fase skal man få en «pang» start på dietten og gå ned 4-6 kg. Dette på kun 2 uker. Noe som er bra ved denne dietten er at man får spise dessert HVER DAG. Han anbefaler det også. Mange gode oppskrifter i boken.
Andre fase er bygget på at man fortsatt skal gå ned i vekt, men saktere. Man begynner å tilsette frukt, kornprodukter med sammalt hvete (hvetemel er FYY), melkeprodukter osv. Man skal her gå ned 1/2 til 1 kg i uken. Om man ikke tror man klarer fase en kan man jo begyne rett på fase to? Når man er fornøyd med nedgangen går man over til fase 3. Dette er da livstil som man skal leve med. Føler man at man har gått opp litt er det bare å hoppe inn i fase 1 eller 2 igjen og gå over til fase 3 når man er fornøyd igjen :)
«South beach dietten» boken får man kjøpt hos din bokforhandler. Jeg annbefaler alle som kjøper denne boken å lese boken før man evt starter på dietten. Da får man en forståelse på hvordan dietten er bygd opp, og masse masse god motivasjon!:) Litt info om dietten finnes også her.
Noe dere lurer på så spørr da vel? Jeg er iallfall SUPER fornøyd!

Middagen igår. Vi hadde skinkestek dagen før. Så vi tok og la skinkestekskivene i en ildfastform med litt olje i bunn. Vi tok også olje over (så den ikke blir tørr). Over tok vi lett mozerellaost, permesanost og kjøtt&grill krydder. Tok dette i ovnen til osten var smeltet. Deretter tok vi på grill og lot den stå på grill i noen få min. Ble nydelig det!:)

Mine resultater
I dag er det gått to uker. Jeg skal nå forlate fase 1. Jeg syntes det er litt skummelt for å være helt ærlig. I fase 1 har jeg gått endel ned, og jeg er livredd for å gå opp igjen, selvom dietten lover at man ikke skal det. Fase 1 er nå trygg, og det å begi seg ut på noe nytt er skummelt. Nå vil jeg gå saktere ned, men heldigvis skal jeg kunne se resultater fortsatt.:) Er godt fornøyd med 1 fase og her kommer resultatene mine:

Hvor mye jeg har gått ned på 2 uker:

5 kg
4 cm rundt hoftene
4 cm rundt magen
4 cm over magen
2 cm rundt lårene
1 cm rundt leggene
1 cm rundt armene

Mine forandringer på 2 uker. 4 cm var vist litt mer enn hva jeg trodde..
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Diett + rockering + mine resultater

  1. Heisann!
    Er utrolig inspirerende å lese det du har skrevet! Men jeg lurer på en ting, har du fulgt menyen på internett eller satt sammen din egen? Hvor mye har du trent mens du gikk på dietten?
    Hilsen en lubben en :)

  2. ååå.. så flink du er.. :D

    4 cm er mye mere enn det jeg trodde å.. jeg tok en målebånd rundt låret mitt å la på 4cm for å se.. wow..

    Du er så flink Veronika!!:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *