Jeg var 18 år, hadde nettopp fått lappen og var hekta på rosa!…

Jeg hadde en golf 3, skikkelig jentebil.. Litt etter litt ble det kjøpt inn rosa interiør. Dette ble spesialtbestilt fra statene, og jeg har enda ikke sett noen som har likt.. Det er jo litt moro..

Etter å ha spart opp litt penger ble drømmeanlegget kjøpt inn. Pink by In Phase. Det ble kjøpt inn 4 toveishøytalere til alle dørene, 2 høytalere til hatthyllen, 2x8» basskasse i pianolakk (betalte en del mer bare for å få pianolakken), 2 forsterkere fra soundstream….

Høytalere i hatthyllen. Alle høytalerene har slikt deksel over seg. Disse kan tas av om ønskelig..

Tar man av gitteret ser dem slik ut. Kanskje litt finere med dem på? Selve høytalerhodet kan stilles på..

Pioner cdspiller der man kan velge hvilken farge man vil ha på lyset! Tatt med mitt fantastiske kamera for noen år siden..

Dette kostet jo en del, men den gang brukte jeg mye tid og penger på bilen.. Anlegget spilte vanvittig bra, og du hørte vel «råneren Vero» kom lang vei. Haha. Ja, jeg var vel litt harry der jeg kjørte rundt i min golf med rosa interiør, musikken på fult og masse wonderbam og terninger i ruta..:P

Bilen er solgt for en stund siden, og nå er det vel på tide å kvitte seg med anlegget også.. Har ikke satt det inn i vår nye bil, men har satt det inn i boden så lenge. Men det er jo ikke noe vits at det står der?..

Så neste prosjekt er å finne ut pris osv på dette når det skal selges. Det er ikke bare lett siden dette merke selges svært få steder i Norge.. Noen nettsteder fra statene som har det, men vanskelig å sammenligne pris der.. Det er jo rått utsende på anlegget for dem som liker det slik, og det spiller bra. I tillegg er det få som har det, og det står jo «custom designed» på basskassen. Har enda ikke funnet noen som selger kassa i pianolakk. Kun «ruglete» utsende..

Var du en «råner» i dine tidligere år? :) Ingen tvil om at jeg engang var den rosa rånerbærta.. Tiden forandrer seg.. Og godt er det.. Hehe..

Minner…

Minner.. 4 stk på vei til rudskogen..
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Dilla på rosa?

  • Heisann :)

   Det ble kjøpt i Sverige på tvboden :) Men det er mange år siden og tror desverre ikke dem har det lengre. Den gang så jeg at dem solgte det på nettsider i statene, men det kan også ha forandret seg.

   Lykke til! Håper du finner drømmeannlegget :D

 1. Jeg tok ikke lappen før jeg ble gravid jeg, så rånebærte har jeg aldri vært :p
  Men jeg tibrakte mange timer i baksetet til eldre kompiser når jeg var 16-17…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *