Sitter nå her i sykehussengen. Kjempe mye tanker og følelser som strømmer inni meg nå. Huff jeg er så spent. Jeg gleder meg så, og samtidig gruer meg. Men inatt og idag har jeg bare ligget å gledet meg til fødselen. Hmm, trodde aldri den dagen kom da jeg gledet meg, men joda! Er helt ubeskrivelig nydelig å tenke på at jeg snart er mor og skal få holde lille jenta vår. Og at Kristoffer snart er far er også en kriblende følelse..

Kristoffer ler seg skakk av meg! For det jeg syntes er værst med hele oppholde og alle smertene er den intravinøsen i handa. Er jo ikke så vondt. Men rent psykisk takler jeg det bare ikke så bra. Haha. Det er jo ingenting i forhold til alt annet, men sånn er jeg da. ÆSJ. Den greia er inni handa mi hele tida. Inni blodårene :S Æsj. Håper jeg vender meg til den etterhvert. Hatt den på 1 døgn nå. UUSH!

ÆSJ! Se her a. Nå har jeg til og med fått en sånn plasterlapp som er gjenomsiktig så jeg kan se røret gå inn i huden. ÆSJ

Har idag fått en dose til av modningsgeleèn. Intense smerter timen etter denne (samme som igår), men så gir det seg mer etterhvert. Har ubeskrivelig mange følelser i magen nå. Mageknip, tak, kramper åsånn. Vanskelig å skille alle disse fra hverandre! Me håper jo på at noe skjer snart så jeg ikke må vente så alt for lenge før fødselen er igang.

Resultatet av modningsgele igår var sånn passe. Har fått 1 cm åpning, og livmormunnen er middels myk. For dere som skjønner noe av det! Hehe. Jormor kunne kjenne hodet oppi der! Så om det ikke er ALT for mye å gjøre her på føden idag får jeg en ny dose i ettermiddag. Ser dårlig ut nå, siden føden er STAPP full! Hehe..

BT er noe høyt, men holder seg stabilt. Jenta har roet seg litt ned og pulsen er nå bra. :) Var litt rart det der. For da jeg ble lagt inn (lørdag) var Kristoffer på jobb. Jeg mente at han ikke trengte komme siden jeg kun skulle bli observert (ikke noe snakk om sf da). Jenta sin puls og mitt bt var veldig høyt! På søndag kom Kristoffer og var her hele dagen. Lå å slappet av i armkroppen hans og koset meg :) Så plutselig ble pulsen te jenta vår helt perfekt og bt mitt gikk litt ned. Så der ser du hvor mye du betyr for oss gutten vår!

Her sitter jeg og magen i senga da :) Litt rar fasong nå, men det kommer vel av litt lite fostervann kanskje?

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Drømmer blir virkelighet..

 1. Bra timing det ja benja. ÆSJE de er såå ekle de røra her as.. ;P

  jaa endel som spør hvordan det går. Kjeeempe koselig det! Men greit å blogge litt så slipper jeg skrive dobbelt opp ;)

  Haha 18 dager te. det skjer ikke. kommr innen noen dager np. 100% sikkert d nå serru. så soorrryy

 2. Så gøy :)
  Sånn som «du kan se røret gå inn i huden» er sånne jeg øver på daglig nå det :P
  Håper allting går greit! Gleder meg til oppdatering! :)

 3. Takk for det!:) Ja blir en spennende tid fremover ja..:)

  Skrev feil bare ;) VÆRST. Det værste med alt er den dumme nåla og slangen ;)

  Nej modningsgele føres inn i livmormunnen vaginalt via en sånn stor sprøyte sak ;P

 4. Gleder meg skikkelig nå as! :D detta går så bra atte. Men du må nokk knipe igjen 18 dager til ;) :P

  jeg har forresten fått en real gjennomgang av den modningskremen av kristoffer alt :( fysjom, hehe.

  den slangesaken i handa hadde jeg og fnatta av!! skal ALDRI ha en slik :O urk! og jeg som syntes blodårene som er der fra før av er ekkle nokk…. asj :P nå begynte jeg og tenke på blodårene og, så nå kjenner jeg dem ekstra godt.. din feil!! :D

  hehe neida, du får slappe av og kose deg på sykehuset :) tenk, ikke lenge til tulla kommer nå!
  gleder meg!.
  Skriver bare en liten hilsen her så lenge jeg, regner med det er nokk mas nokk fra før av nå ;)

 5. Kristoffer ler seg skakk av meg! For det jeg syntes er vært med hele oppholde og alle smertene er den intravinøsen i handa. (2 avsnitt)

  hva mente du her ? hva syntes du er vært hva ? ;P sikker jeg som bare er litt dum å ha missforstått noe :P hehe

  og den modningsgelèen, er det den du får inn i handa ? nå spør jeg sikkert kjeempe dumt men.. pytt pytt :P

  suns ikke magen hadde rar fasong jeg, suns den var fin ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *