du oppdager denne….

i denne…

Hadde lovet å printe ut noen bilder for min bestemor. Jeg dro innom henne for å hente bildene, og legge dem over på en minnepenn. Dagen etter da jeg tok ut vaska fra vaskemaskin finner jeg minnepennen i vaskemaskin.. Da hadde lure Veronika vasket genseren uten å ta ut minnepennen.. Men til min store overraskelse funket den etter litt tørking og jeg FIKK skrevet ut papirene..

Eller skal jeg nevne da jeg bare skulle levere papirene ang Matias fødselsattest til skattekontoret i Skien. Måtte levere dem personlig for å få litt fortgang, da vi skulle få pass. Jeg brukte hele 3 timer på denne turen.. Halvveis på vei manglet jeg lommeboken, så jeg snudde og hentet den.. Kjørte tilbake til Skien og da jeg var 2 min unna kom jeg på at Kristoffer ikke hadde skrevet under papirene.. Da var det bare å snu igjen å få han til å skrive under.. Så tilbake til Skien nok engang.. Fikk levert papirene kvart på tre, og dem stenger tre……

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Du vet du er i ammetåka når…. *del 2*

  1. Hehe, godt du rakk frem i tide da;) Jeg kjører gjerne rett forbi jobben på vei ditt også jeg – selv UTEN å være i noen form for ammetåke :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *