Jeg elsker gode dufter i hjemmet. Men det er ikke lett å finne noe som holder på lukten, og som gir en god lukt i hele heimen. Som regel fungerer det bare om man har 30 kvadrat stue..

Jeg har prøvd mye, og her i huset kjøper vi mye «glade». Den gule. Den lukter fantastisk godt! Og nei den lukter ikke «do». Den holder en god stund også. Er ofte folk som kommer til oss sier: «Åh, hva er det som lukter så godt her..»

Glade glassscents

Men nå har jeg prøvd noe nytt.. Sist jeg var på kremmethuset kjøpte jeg en essens av passion fruit. Og en krukke der jeg har puttet litt bomull oppi og helt over noen dråper essens. Dette skulle gi god lukt over større flater mente damen.. Har prøvd denne nå en liten stund, og den gir en god og frisk lukt. MEN er ikke alltid den lukter så veldig, så er ikke 100% fornøyd. Men får prøve den ut litt lengre å se hva jeg syntes..

Krukken jeg kjøpte. Ganske så søt også

:)

Essensen finnes i veldig mange forskjellige lukter. Vi valgte passion fruit

Har du noen gode tips til noe «godlukt» som holder over lengre tid. Og som gir lukt selvom det er store rom?

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *