Jeg har sett mange her i bloggland som har kjøpt de herlige uglepysjene! Martine har til og med prøvd en av dem, da hun lånte den på overnatting hos Thea Emilie. Martine ville ha sin egen, og det fikset jo hu mor! Hehe…
PS: Små i størrelsen!

Av nyskjerrighet klikket jeg meg inn på selgeren og fikk jo et hav av herlige pysjamaser! Her kan man virkelig finne noe for enhver smak.. Ta en titt HER for å se flere utvalg..
Matias fikk nemlig en råtøff guttepysjamas. Den smeltet meg helt… 
PS: Små i størrelsen..

Ebay har blitt min (men ikke lommeboka sin) gode venn. Jeg åpner bare øynene mer og mer for hvor mye man kan bruke ebay til og spare penger på.. Mer om ebay kommer etterhvert…
Siden min kjære «klokke» som jeg har brukt i jobben min har tatt kvelden tittet jeg innom ebay for å finne en ny.. Der var dem jo omtrent gratis! Her i Norge koster dem jo en formue.. Dette er noe som er et «must» i en slik jobb jeg har (og helst når man går på sykepleien). Siden man ikke kan gå med klokker eller smykker er dette det mest hygeniske, da det er veldig nødvendig med en klokke i en slik jobb for å holde styr på tiden. Men det viktigste av alt er at den har sekundviser noe som er lurt når man skal ta puls, respirasjonsfrekvens osv..
Kjøpte også saks man kan ha i «navnskiltet» sitt. Jeg har desverre mistet mitt og merker godt at jeg gjerne kunne trengt den. Min ble mye brukt da jeg hadde den.. Har ikke fått denne enda, så aner ikke kvaliteten. Men for 13 kr er jeg villig til å ta sjansen..
Mitt siste kupp var denne herlige sminke/toalettveska. Utrolig smart og søt..:) Og dette trengte jeg faktisk! Haha..
Del innlegget mitt

9 thoughts on “Ebay kupp ♥

  1. Bra tips, jeg MÅ inn å titte på de klokkene. Min tok kvelden rett før jeg gikk ut i permisjon, så kunne trengt en ny. Jeg vil ha en søt en ;)

  2. Å så gøy ;) lag gjerne et innlegg om hvirdan man gjør det m betaling og fremgangsmåte :) litt skeptisk til det :) så hadde vært fint å vist litt mer :) Tinga var jo kjempe fine :)

    • Hmm til min 4åring har jeg kjøpt 6-7 år. Hun bruker vanligvis 110… Til guttungen som bruker 86 har jeg kjøpt 4-5 år. Den passer nok men han har litt å gå på.. For buksen er litt lang.. Men den er jo såpass tight at den sitter greit på.

      Har ikke vasket det enda, men skal notere det ned når den er vasket =) Men tror ikke den krymper veldig.. Men litt gjør den nok.. Du burde kanskje gå for 5-6 år.?

  3. Den toalettvesken har jeg også fra ebay, veldig kjekk. Liten men fikk med meg sminken+koster i øverste rom. Og reisestørrelser i hårstyling produkter i den nederste:) Men det var ikke så mye plass etterpå da;p
    Å di pysene var utrolig søte:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *