Garderoberommet begynner å ligne noe nå! I dag ble lister, foring til dørene og lyskrone kjøpt inn! Imorgen regner med vi å få listet ferdig så da er igrunn hele rommet ferdig.. Akkurat nå venter vi på de siste tingene som skal gjøre garderoberommet til en helhet. Det blir så moro! Vi har mange stenger som skal opp, som vi etterhvert skal henge klærne på. Vi har valgt å ha mye «åpne løsninger» og det skulle være vanskeligere enn vi trodde.. Vi har leitet og leitet etter noen fine «holdere» i krom/sølv, men alle har vært feil str.. Men på ebay finner man det meste.. Så mest sansynlig kommer disse i posten en av de nærmeste dagene..

Vi har et område i garderoberommet som er «opphevet» og der skal det være «jenteområde». Kristoffer har satt opp noen hyller der jeg skal få ha alt av dill dallet mitt.. Så nå venter blandt annet dette hjem i posten:
Ellers har jeg fra før et «smykketre»og en holder til små øredobber. Ellers tenkte jeg henge smykker på veggen på «knagger eller kroker». Har enda ikke funnet de perfekte. Rop ut om du har forslag!
Ellers er vi på leit etter en gammel skrivepult som Kristoffer har store planer om å gjøre om til en sminkebenk for meg. Planen hans høres vanvittig bra ut! Så jeg er spent!!
Noe all av dette.. Bilde er lånt her
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Ebay kupp til garderoberommet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *