jj

Denne genseren er myk og god. Kristoffer har omtrendt «bodd» i den siden han fikk den og kvaliteten virker bra! Han bruker til vanlig M, og denne kjøpte jeg i XL. Den satt godt på, men ikke helt tettsittende. Så jeg anbefaler 1-2 størrelser større enn hva man ellers bruker. Denne har gått litt opp i pris, men fortsatt verdt hver krone. Det står nå at dem ikke sender til Norge, men sender man en mld gjør de som regel det likevel ;) Trykk HER for å komme til genseren!

Trykk HER for å se enda flere utvalg av tøffe gensere/jakker til gutt/mann!:)

Venter på flere pakker fra ebay om dagen! Noen som vil lese mer om ebaytips etter jeg har testet dem?

Flere enn meg som er hekta på ebay?

Del innlegget mitt

18 thoughts on “Ebay tips ♡

  • Åh sier du dt? Kjipt å høre. Samme selgeren også?

   Har brukt den endel nå og vasket den flere ganger. Foreløbig holdt seg bra =)

 1. Legg gjerne ut innlegg om ebaytips! Synes sånt er så gøy å lese, og det gir meg mange ideer. Jeg er ikke så flink å lete på ebay selv, så elsker å få ideer fra andre som er det! :)

 2. Har vært hekta på ebay lenge.. prøver å roe meg ned litt nå for selv om jeg som regel kjøper for under 200 kr i slengen så blir det fort 1000 lapper når det blir bestilt en pakke for dagen kanskje…
  Jeg kjøper mye kjøkkenutstyr, klær, reiseartikkler osv..
  Jeg syns f.eks disser er helt geniale!
  http://www.ebay.com/itm/Funnymade-Travel-Luggage-Packing-Box-Organizer-Bag-Nylon-Mesh-Travel-Pouch-/261293682195?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cd6512e13

  • OI såpass. Ja da blir dt endel! Jeg begrenser ebayshoppingen endel, og kjøper egentlig ikke så mye til sum oppimot 200 kr ;)

   ÅH de var geniale ja! Takk for tips :D Flere genial tips? Ja takk :D

 3. Jeg er alt for hekta! Venter 10 (!!!) pakker i skrivende stund, og 5 pakker har kommet den siste uka. Mye negltilbehør og kaketing blir bestilt her – alltid fornøyd (Y)

  • Hah såpass! Du er søt da ;) Er jo så moro når det koster så lite :D Skriv gjerne du også om dine kupp :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *