Jeg handler litt på ebay innimellom og får stadig hjem noen skikkelig kupp! Mens andre ganger ender jeg bare opp med en stor latter! Noen som kjenner seg igjen? Om det er ønskelig kan jeg tipse litt om kuppene jeg gjør på ebay. For det har blitt noen kupp tilsammen :)

Her kommer første tips:

s-l1600

Tråløs høytaler til dusjen som du kobler opp mot mobil/nettbrett via bluetooth. Link her!

Denne artige saken koster kun 49 kr og har gratis frakt. Jeg var veldig spent på kvaliteten, og jeg må si jeg er positivt overrasket. Helt ok lyd til å ha i dusjen, samt at man også kan bruke den til å ta telefon om det ringer. Nå har ikke jeg prøvd å snakke i telefon med den enda, så det skal jeg ikke uttale meg om.

Tips: Ta høyttaleren av sugekoppen når du fester sugekoppen inni dusjen. Jeg slet lenge med å få den til å feste seg, men innså til slutt at jeg måtte ta høyttaleren av først. Kanskje et «selvfølgelig» for mange. Men for oss andre – så er det et lite tips.

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *