En kveld satt jeg å kikket litt rundt i ebayverden! Det finnes jo et hav av flotte produkter til en svært rimelig penge. Noe er ubrukelig, noe kommer aldri frem, mens andre ting overgår alle forvetninger. For å på best mulig måte sikre kvalitet og sikkerhet handler jeg nesten alltid fra selgere som er «top rated».

Jeg fant et søtt smykke på ebay her en kveld, og falt pladask. Slike smykker kan fort være av plastik og se veldig billige ut i virkeligheten, men denne gangen ble jeg positivt overasket! Det var laget på en skikkelig måte, og det veide litt mer enn hva en plastsmykke gjør! Pastellfargene var duse og fine, akkurat slik bilde viste.

Litt vanskelig å vise dere et godt bilde av smykke, da det begynte å bli litt mørkt. Samtidig var det jo en stolt 5åring som fikk æren av å ta bildene! *Fnis*

IMG_9453 IMG_9467 IMG_9487
Flirte litt når jeg fikk bildene inn på macen, og oppdaget spennene på toppen min. Sånn er det i en hektisk morgen. Jeg dro avgåre nydusjet og med vått hår. På vei ut tenkte jeg at jeg helt sikkert måtte ha noen spenner i håret når det tørket, og slang dem med i full fart. Da blir dem plassert på det raskeste og mest smarte stedet (i mitt hode der og da) før jeg forlater huset og farter avgårde på skolen.

Link til smykket kan du finne HER
Smykke kostet kun 18 kr og frakten er fri :)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “EBAY TIPS – Pastell smykke

 1. Hei!
  Det er ikke ofte jeg kommenterer her. Men jeg er innom å leser den bloggen her hver dag.
  Du er den beste bloggern jeg vet om. Sitter og koser meg med hvert innlegg du skriver. Hvis ikke du har skrevet et nytt et når jeg kommer innom her for å se, titter jeg litt gjennom gamle innlegg og får masse inspirasjon.
  Har veldig lyst til å ha en like bra blogg som deg når jeg ser dette. Hvordan klarer du alltid å ha så mye fint å skrive om og du tar alltid så utrolig fine bilder.

  Jeg har egentlig lyst til å opprette en blogg hver dag etter jeg har vært her.

  Og for ikke å snakke om så utrolig nydelig barn du har. Syns synd på deg at de har vært mye syke og at du ikke alltid har formen på topp. Men likevel klarer å være så positiv og alt.

  • Åh gosh det var en hyggelig melding å komme inn til :D :D Du skal vite at slike flotte kommentarer lyser opp dagen betraktelig!! :D Og jeg setter så vanvittig stor pris på det :)

   Har bloggtørke titt og ofte, og føler jo at det skinner igjennom her på bloggen? at innlegene blir kjedelig og ikke så fulførte. Men godt å høre at det ikke syntes så godt som jeg føler selv ;)

   Igjen – takk for at du tar deg tid til å komme med slik tilbakemld! Og lag deg en blogg :) Jeg har trua :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *