Martine startet opp med kor for noen mnd siden. Hu har ei god vennine som gikk der, og plutselig var det en haug med jenter fra Martines barnehage som også ville starte. Så da startet dem sammen. Det er utrolig morsomt å se utviklingen og hvor ivrig dem er når dem står i koret og synger av full hals.

Etter Martine startet i kor har også Matias blitt en sangfugl. Han er ofte med på koret, og ofte sitter vi da bak koret (for at barna ikke skal se oss under øvelsen). I tillegg hører vi på cdene i bilen og hjemme på rommene deres. Matias går ofte rundt å synger på sangene de har lært på koret. I dag fikk jeg også tilbakemld fra foreldresamtale at han har blitt veldig på å synge i barnehagen om dagen. Han kommer ofte med forslag på sanger under samlingene og synger med!

I dag var det måndesfest, noe dem har 1 gang i mnd (navnet sier seg selv). Da får vi lov til å se på! Og barna kan ha med besteforeldre, oldeforeldre osv. Det er jo litt begrenset med plass så vi bytter litt på hvem vi inviterer fra gang til gang. Denne gangen  var mormor og bestefar med! I tillegg hadde vi med oss en kamerat av Matias, så de koset seg masse!

IMG_1818_4321

Martine var kjempe flink! Hun sang av full hals og danset med hele kroppen. Det er i slike øyeblikk jeg virkelig kjenner hvor utrolig stolt jeg er av den vakre jenta vår. Hvor stor hun har blitt!

_MG_1825_4328

Etter barna hadde opptredd severte de påskeistårn som dem hadde laget selv! Det ble en fortelling om påske, fellessang osv. Vi er utrolig fornøyd med koret og ikke minst de som driver koret! Utrolig dyktige og engasjerte mennesker som barna ELSKER!

IMG_1829_4332

Del innlegget mitt

One thought on “Ekstremt stolt

  1. Hei ;) det ser så koselig ut å være med på fritidsaktiviteter! Jeg har en sønn som er like gammel som Mathias og han sover ikke lenger i bhg, dermed er han veeeldig trøtt, sliten og litt grinete etter bhg så vi føler det ikke er lett å dra ut på noe da. Han legger seg i syvtiden stortsett og våkner før seks..Har dere det samme problemet? Eller sover Mathias fortsatt i bhg? Enkelte dager er han så sliten at det ikke er lett å få i han middag heller fordi han får litt kort lunte ;) flere enn meg som opplever det samme?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *