Etter litt krangling og diskusjon med ellos fikk jeg endelig pakken som jeg har ventet på!


Jeg hadde jo gått igjenom listen med klær vi hadde til Martine, og fant ut at vi fikk shoppe litt av det vi mangelt. Pluss at jeg fant jo endel som var alt for fint og alt for billig til å la det gå forbi. Da jeg åpnet pakken må jeg si jeg fort skjønte at jeg kansje har overdrevet en smule? Hehe. Men har bestilt i litt forskjellige str så ikke alt er for lite etter 1 mnd. :)


Jeg reiiv opp papiret og sitter nå å nyter alle de søte klærne som snuppa vår skal bruke !:)) Her er noe av det jeg kjøpte:

Klærne vi har kjøpt
Jeg vet jo at babyer ikke har bruk for sko, men klarte ikke dy meg da jeg så disse nydelige skoa!
Så kjøpte jeg ett deilig mammabelte :)
Del innlegget mitt

9 thoughts on “Ellos pakke! :)

  1. ja stemmer! sist jeg var på ultralyd å det er under en måned siden da lå han i sete leie.å di trodde ikke han kom til å snu seg men kjennes som om magen er forandra at den er lengere ned på en måte så tror han har snudd seg jeg ass. håper det! menne du har fast jobb ikke sant? er det søknadsjema hos nav ang permisjon? eller er det samme skjema som det derre fødsel og adopsjon krav om foreldrepenger osv`? skjønner ikke helt det der er så mye!!

  2. aldri hørt om engang.hehe skal på siste ultralyd nå til mandag og valig legesjekk om ikke lenge =) er det noe annet enn det? hm blei det 3 komentarer nå tro ? hehe trøkte litt feil i sta så måtte skrive på nytt:P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *