Drømmen for de fleste interiørinteresserte mødre er å ha en fin hvit tallerkenhylle på rommet til barna. Denne brukes til å oppbevare bøker i.. Jeg syntes selv dette er råflott! Men så har vi en god løsning på hvordan vi har bøkene her i hus så veggene ble bruk til andre ting..

Men da jeg var på ikea her om dagen fikk jeg en fantastisk ide! Martine er veldig glad i å lese bøker når hun skal sove. Disse blir liggende på nattbordet ved siden av, og ofte ramler dem ned på gulvet. Men etter inspirasjon fra ikea fant vi ut at Martine skulle få sin egen lille bokhylle over sengen. Her skulle hun få ha et lite utvalg med bøker som hun kunne ta frem å lese om hun ville før sovetid.

Og jammen har det ikke falt i smak. Vi bytter ut bøkene innimellom ettersom hun ønsker. Som dere ser på bildene har Martine selv lagt bøkene på plass (siden den ene boken står opp ned..)

Siden vi har en regel her i huset at sutten kun brukes om natta har Martine fått denne herlige rosa sutteboksen. Her oppbevares suttene på dagtid! Denne kan kjekt henges på bildelisten.:) Denne er også kjøpt på ikea

Vi har rett og slett brukt en liten bildelist + en kjøkkenstang over. Man kan også velge en lengre bildelist med en lengre stang om man vil ha flere bøker der. Vi valgte den lille da den passet akkurat over sengen til Martine. Genialt eller hva..? Ikke dyre bokhyllen dette..

Del innlegget mitt

7 thoughts on “En anderledes bokhylle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *