Når julen var pakket bort ble det litt tomt i sofakroken. Jeg har pusset og innredet utrolig mange rom her hjemme, og føler at jeg har blitt fornøyd med det meste av det. Men er det noe jeg aldri får til, og alltid ender med å «mislykkes totalt» så er det i valget av puter. De ser så fine ut i butikken, også kommer jeg hjem og alle putene kræsjer totalt. Enten er fargene for mye – eller så blir det for mye mønster! Den siste tiden har jeg derfor ikke klart å se for meg hvordan putene vil bli hjemme i min stue, og derfor bare latt være å kjøpe noen..

Men jeg bestemte meg for at når jeg fant noen puter som jeg virkelig falt for – ja da skulle jeg kjøpe dem! Og i dag fant jeg dem! Så i sofakroken ble det noen nye og noen gamle puter sammen. Og utrolig nok ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Iallefall foreløbig.

Putene er kjøpt på kremmerhuset

IMG_2967 IMG_2973 IMG_2976 IMG_2977 IMG_2979 IMG_2980

Del innlegget mitt

10 thoughts on “En ansiktsløft

  1. Jeg er en av de bloggleserne som bare leser og ytterst sjeldent legger igjen en kommentar.. Men nå måtte jeg bare! Ville bare si at det er så gøy å se at du er mye mer aktiv på bloggen. Har stor forståelsenfor at den har blitt nedprioritert en periode, men det du legger ut er hvertfall så koselig å lese! Håper formen din er bedre og at vi vil fortsette å se nye innlegg på bloggen ?

  2. Det ble veldig fint. Jeg sitter her og ser på våre puter i sofaen og har veldig lyst til å skifte de ut. Fikk ikke mindre lyst nå. ☺

    Chris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *