På torsdag hadde jeg siste eksamen, og det er nydelig at jeg fikk mulighet til å fullføre disse. Eller, det vil si siste skriftlige eksamen. Jeg har en muntlig igjen 8 juni, og derfor hadde det vært nydelig om lillegutt kunne kommet nå snart, så jeg får kommet meg til neste og aller siste eksamen. Heldigvis er ikke muntlig eksamen så hard som den skriftlige..

Matteeksamen på onsdag gikk igrunn veldig greit. Jeg er nokså sikker på at jeg består, men hvilken karakter jeg får har jeg ingen anelse om.. Torsdag var det norsk hovedmål, og den ble hard! Grunnen til det var vel at formen min var elendig. Jeg hadde veldig mye nedpress, bekkensmerter og kynnere natt til torsdag, pluss at Martine ble syk og var holdt oss våken hele natten. Så en kan si jeg ble litt bekymret da jeg startet på eksamen og jeg følte det var like før jeg svimet av. Men heldigvis hjalp det med et kvarter i frisk luft, så fikk jeg fullført..

 Når jeg kom hjem kjente jeg energien steg.. Jeg er endelig ferdig på skolen (utenom 8 juni) og neste steg nå er for lillegutt å komme. Jeg har den siste uken klødd i fingrene etter å gjøre ting her hjemme, men har ikke turd å gjøre noe.. Jeg har vært livredd ting skulle skje før eksamen. Men nå er det bare å sette i gang med husarbeid og kjerringråd.. Så rett etter eksamen dro jeg på hagesenteret å fylte opp bilen med nydelige blomster. Så nå ble det plutselig mye koseligere her ute på verandan :)

Mannen har vært flink å holdt det fint i hagen med plenklipping, kantklipping, gjødsling og såing. Det er såå deilig nå som gresset blir grønt, trærne og blomstene spirer.. Også er det jo nydelig å se at det begynner å komme gress de stedene vi har fjernet busker og trær..:):)

Før og etter vi fjernet komposten, buskene og plantet hekk..

Slik er det nå.. Det begynner å komme gress :)
Del innlegget mitt

2 thoughts on “En belønning til meg selv..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *