Jeg elsker blomster, og syntes levende blomster og planeter er nydelig å ha i hjemmet. Om jeg hadde klart ville jeg hatt blomster i alle rom! Problemet er jo bare at jeg ikke klarer å holde liv i dem. Nå er det sikkert mange som tenker at det ikke er så vanskelig å holde en plante i live. Nei det er jo ikke det, MEN da må man huske å vanne dem. Og det er der problemet mitt ligger…

 Denne blomsten har nok sett bedre dager..

Jeg har en nokså hektisk hverdag, men klarer jo å få tid til vask og rydding av huset. Men akkuart den med å vanne blomster detter helt ut… Da blir blomstene mine visne, og må kastes.. Utrolig synd! Min bestemor var på besøk her om dagen, å så min stakarslige visne blomst. Hun fortalte meg om at jeg skulle ta vare på «stålet» som er formet som ett hjerte, så skulle jeg få en plante av henne. Dette gjorde jeg, og ble nokså fornøyd med resultatet.

Denne planten hadde bestemor hjemme, som jeg kunne få for å fikse litt opp.
Slik så den ut etter jeg hadde tredd den rundt hjertet.

Nå har jeg jo stor og flott hage med masse blomster og busker. Så på dette området MÅ jeg bare bli bedre… Fra nå av har jeg ett mål. Og det er å holde liv i blomstene mine! Tror du jeg klarer det?

Jeg ønsker meg grønne fingre, noen som kan gi meg det?

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *