Idag våknet vi til den nydelig «pratingen og latteren» til Martine. Hun er nemlig slik at hun må ligge litt for seg selv i sengen og prate og komme seg litt før hun er klar til å stå opp og starte dagen. Da vi kom ut i stuen ser to nydelig øyne på meg med ett stort smil. Der var da Emma klar for å starte dagen. Hehe. Nydelige de ungene våres Lise :) Vi koset oss med en god frokost ute i det nydelige været. Det er bare så nydelig å kunne tusle rundt med en liten sommerkjole og sandaler..

Etter frokosten stelte vi oss litt og tok deretter turen til Sæby for å se litt. Nydelig sommeby. Der shoppet vi litt (til barna som vanlig..) Det var ett band som sang og lagde liv på torvet. Vi kjøpte is (etter masse misforståelser med danskene) som smakte deilig i den nydelige solen. En ting er sikkert! Dansk er ett grusomt språk (sorry til alle der ute som er danske eller som liker dansk..). Jeg syntes så synd på Lise jeg. Der hun lå på sykehuset og skulle opperere, og fult av danske folk sto over henne og prøvde å forklare hva som foregikk. Huff og huff.

Sæby

Etter byturen dro vi innom butikken og kjøpte med lunch og grillmat som vi skal kose oss med senere idag. Resten av dagen har vi brukt på masse familiekos og slikking av sol. Senere idag tenker jeg vi går oss en tur ned på stranden før barna hopper i seng og de «voksne» koser seg med litt deilig grillmat.

I dagene fremover skal vi bl.a til ålborg og se på undervannslivet. Vi skal til Hirtshals å blakke oss for penger på ett stoooort shoppingsenter. (hahahaha)..

Akvariumet vi skal besøke :)

Mandagskveld/natt setter vi kursen hjemover og da er ferien over for denne gang. Tirsdag skal Martine på 3mnd kontroll og få vaksine :( Onsdag er Martine 3 mnd! Tiden går såå fort..

Kos dere masse i pinsetiden alle der ute :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *