En flott helg er over.. Og denne helgen har jeg rett og slett brukt på venner, venner og venner… Såklart har jeg brukt masse tid på vår kjære datter også!

Denne helgen har jeg nemlig vært ute med venner både fredag og lørdag. Merker jo at dette er ikke noe jeg er helt vandt til! Hehe. Men siden tiden fremover består av jobbing, bryllupsplanlegging, utdrikningslag (ikke aner jeg når det blir…), danmarkstur osv fant jeg ut av at dette ble ganske det siste helgen jeg kan kose meg på byn med venner før bryllupet. Og siden jeg har vært med Martine fra morgen til kveld hver dag nå i fler uker fant jeg ut at jeg skulle ha samvittighet til det. Jeg har jo vært sykemeldt + at det ikke har vært jobb å få.

Fredag var jeg med lille gullet hele dagen da. Vi var i byn å så på brudeshow. Martine koset seg med kaker, gaver og leker. Merket på slutten av dagen at hun hadde fått i seg nok sukker ja. Hehe. Når vi kom hjem var det kveldstell og natta for lille Martine. Så kom pappan hjem, som hadde jobbet overtid. Han ville gjerne bare slappe av på sofan, så da tok jeg turen til Anne. Vi storkoset oss og hadde en heidundrene jentekveld som vi ikke hadde hatt på lenge. Kvelden besto av jentesnakk, latter og singstar. Vi rocket fra oss på byn, og hadde ganske mange opplevelser denne kvelden. En bytur jeg sent kommer til å glemme..

Brudeshow på down town


Mormor og Martine koset seg.


Jeg og Anne koser oss alltid sammen!:)

Lørdag koset den lille familien seg!:) Senere på dagen kjørte pappan Martine til farmoren sin, mens hu mor gjorde klart hjemmet til fest. Vi ble ikke så alt for mange, men vi storkoset oss! Vi grillet og satt ute en stund før vi trakk oss inn. Det er fortsatt litt kaldt, men deilig å kjenne at det går mot sommeren. Denne kvelden var også på det høyeste vellykket. Vi dro frem singstar som falt ganske så godt i smak denne kvelden også. Singstar er prikken over i`en på en fest. Vi avsluttet kvelden på byn. Ikke alle kom så langt som til byn, men noen var vi, og vi storkoset oss.

Lørdagen spratt vi Astiflaska før….


Vi tok av med singstar!


Noen levde seg mer inn enn andre.. haha!

Petter var kongen av stresslessen til Martine


Meg og Petter. En kjempe hærlig gutt som er Kristoffer sin forlover. Så er det såklart meg og Annie! Hvem ellers?

Søndag hentet vi vår lille prinsesse. Pappan var så snill å ville verte opp oss jentene. Så han laget deilig pannekaker til lunch. Martine likte dette veldig godt ja! Og jeg? vell, trenger jeg si noe mer enn at jeg ELSKER pannekaker. Vi leket og koset oss helt til det var tid for bussan lull for Martine. Etter dette vertet vi oss opp med nydelig middag (marinerte kotelletter, bacon, ris og saus). Så ble det nydelig creme brulette til dessert. Nammis! Resten av kvelden brukte vi på sofan med film og kjærestekos..:)

Pappan har laget deiilige pannekaker


Pannekaker er toppen


Min kjære laget en romantisk middag til oss etter Martines sengetid

Og deiilig dessert!

Har foressten en konkurranse rundt svingen. Så følg med!:)
Hvordan har din helg vært?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “En flott helg

 1. Klart du kan ta barnefri med GOD samvittighet :) Skulle vel baaare mangle spør du meg!

  Var tidlig på brudeshowet vi,før alt begynte liksom.
  Så kjekt du fikk litt innspill da :)

  Så ut som en herlig helg,med en herlig gjeng ;)

 2. Herlig med kosekvelder =)

  SV: Ja, vi er en av få;)
  Fikk kombinert helsekost og parfymeri før jul ;) Det er nytt og spennende =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *