Ja for hva heter dette egentlig..? 
Mitt kjæres hode har vært i arbeid igjen og denne gangen kom han opp med dette..:
Noen ser kanskje hva det er? Mens andre ikke skjønner noe av hva dette rare greiene er forno? Greia er at barnehagen til ungene har en slik i garderoben og det er en stor suksess… Barna klarer fint å ta av seg skoene selv = avlaster for personalet + barna føler mestring. 
Det er jo ikke så lett å få av disse trange skoene med bare hendene.. Eller med den ene foten bak den andre..? Det tar tid før barn klarer dette og da må som oftes vi hjelpe til.. Men kristoffer bestemte seg for at en slik som de hadde i barnehagen skulle han fikse også..
PS: Her tok hun på skoene kun for å vise dere hvordan det gjøres.. Så hun går vanligvis IKKE barbent i skoene! Haha
Og jaggu kom han hjem med alle delene som han så fint hadde kuttet til nede på jobb. På 1-2-3 var det snekret sammen og Martine klager aldri på at det er vanskelig å ta av skoene mer.. I følge Kristoffers instagram mangler den nå kun en touch of «Veronika» (litt maling så den passer inn i gangen)..
Har dere sett noe lignende før?… Har deres barnehage noe slikt?
Del innlegget mitt

14 thoughts on “En genial skoTINGtangIDE..

 1. Skal si kristoffer er handy :) Den ble kjempe fin!

  de har en sånn en i barnehagen til Thea også.. og det står virkelig høyt på ønskelista her i gården til både Thea og tantebarna.

  Gleder meg til å se når du har lagt en siste finish på den :)

 2. Her har også ungene slik i barnehagen. Den er genial!! Lurer på om jeg må få mannen her i huset og til å lage en… :-) Må få se bilder etter du har trylla med malekosten også da ;-)

 3. Så genialt! Flinke mannen din! :)

  Jeg har et vagt minne om at dette virker kjent, men ikke sett det nå i nyere tid. Men ja, så genialt. Her desverre bor vi alt for trangt til at vi kan ha noe sånt stående, men om vi hadde hatt det mer romslig så absolutt. Da skulle nok mannedyret mitt få lov å ta en titt på dette ;)

 4. Barnehagen til jenten min har også en slik. De er helt geniale:) Mannen din er jammen lur som lager en sånn en hjemme også:) Kjempe flink!

 5. Jeg er vant til en litt annen type, men den heter skoknekt. Den er sånn som denne: http://www.jula.no/skoknekt-379040 På snekkerverkstedet på reverock lagde vi en sånn, men det fungerer bare sånn passe. Vanskelig å holde balansen på denne typen.

  Barnehagen har samme type som det dere har laget, og den fungerer veldig bra. Vi burde nok lage en sånn vi også.

 6. De har sånn i barnehagen til minstemann her, ser at han har blitt instruert i denne allerede….han blir 2 år om noen dager :) Så man skal tidlig krøkes, som god krok skal bli…hehe…:p

 7. ååååå så genialt =D denna ska jeg ta me te bhg jeg jobber i… så kan det hende vi hermer litt ;)
  KLem Nina

 8. En sånn er jeg vant med fra hjemme :)Men den ser noe annerledes ut, vet ikke åssen jeg skal forklare, men istedet for å ha den stanga over til å holde seg i mens man tar av skoen så hadde pappa en som du satte det ene benet oppå mens du putta det benet med skoen som skulle av inni «gapet». Faktisk en helt genial ting, og når man har en sånn stang over er jo dette veldig lettvindt for barna også :)

  Kjekt å ha en slik handyman i hus da :)
  Ha en fin kveld. klem inger

 9. Han mannen din fikser det meste altså :) Super smart! Vi hadde noe lignende da vi var små,som vi lagde på sløyden :p Ikke med sånne lure stenger til å holde fast med da men,hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *