I går var det lørdag og det var frihelg! Kristoffer måtte jobbe litt som vakt på ibsenhuset, men det var kun noen timer på ettermiddagen/kvelden. Så vi fikk hele formiddagen sammen, alle tre. Kjempe koselig å bare kunne ha masse tid sammen med de beste. Jeg stopper stadig opp å tenker på at jeg faktisk er MOR og at martine faktisk snart er ett ÅR. Selvom jeg nå har vært mor i snart ett helt år, så har det mange ganger ikke gått helt opp for meg. Jeg tenker stadig på hvor heldig jeg er. Som har en flott drømmemann. Jeg tror faktisk at jeg har vært svært så heldig. For han er bare så utrolig god og snill mot både meg og Martine. Støtter meg (oss) og stiller opp til enhver tid. Også er jeg veeldig heldig som har en så flott og frisk datter sammen med verdens hærligeste mann. Og jeg er såå glad for at vi tre har det så fint sammen som familie. Er ikke alltid det er slik for alle desverre.

En hærlig lørdagsmorgen..

Når Kristoffer dro på jobb leverte jeg Martine til sine besteforeldre. Deretter dro jeg i butikken og handlet. Så var det full ryddings i huset før gjestene kom. Anne kom å vi fikset oss litt. Rundt kl 19.00 fylte huset seg opp av mange hærlige mennesker. Nå skulle vi kose oss!

Anne til venstre og meg til høyre

Vi ble en gjeng på 8 stk. Kjempe koselig var det. Vi skravlet, drakk (litt?), danset, sang, lo og sist men ikke minst så på MELODI GRAND PRIX! For der skulle jo nemlig vår kjære heistadgutt Didrik være med. Nettop derfor satt vi alle spente å fulgte med. Når det kom frem til hvem som hadde vunnet skal jeg si deg det ble liv i leieren. Bare ta en titt selv:

Vår kjære DIDRIK har vunnet hele det norske grand prix! Er det sykt eller hva?

Jeeeeeeeeeeeeeej, han vaaaant!

Vi koset oss her hjemme helt til klokken ble rundt 00.00. Da var det duket for å innta byn. Og med det flotte humøret som var etter kveldens grand prix skal jeg si deg vi koset oss ute. Hehe. Veldig koselig å være med den «gamle» gjengen igjen. Og noen nye da :) var desverre noen som ikke kunne komme, men slik er det jo alltid. :) Jeg er så glad jeg har slike flotte venner. For uten venner funker bare ikke livet rett og slett.

Kristoffer og Petter

Kjæresteparret Alex og Randi

Ikke vet jeg helt hva som skjer her. Men det er noe som er veldig spennede!


Daniel syntes det var veldig morro at min vinopptrekker var litt rar… Hehe. På bilde nr to bruker han tuborgpappen som hatt. Hoho!

Daniel holder på å lære meg sitt fantastiske fingertips som ha alltid drar frem når han har drukket litt..

Nå har vi vært å hentet Martine hos mamma og pappa. Hun var i skikkelig humør og leket og gjorde seg veldig til. Hehe. Flyr rundt å sir BØØH hele tiden. Hehe. Så tar hun mobilen min til øra å sier «heihei» eller bare ett «hei».

Sjarmtrollet. Skulle ha dette instrumentet som hatt..:)

Nå er Martine i seng, og vi venter på at maten i ovnen skal bli ferdig. Deretter skal vi kose oss på sofan med en god film og litt popcon åsånt :D

Innlegget fra igår er nå slettet. Rett og slett for å slippe all «negativ» tilbakemld. Er jo greit å si sin mening. Men er jo alltid folk som aldri kommenterer ellers. Er kun når det er noe negativt å si, så kan man plutselig kommentere. Så nå slipper dere irriterer dere ;)

Del innlegget mitt

7 thoughts on “En hærlig lørdag

 1. SV: Om du oppfattet deg som om jeg hintet eller antok du var en dårlig mor så var ikke det meningen.
  Jeg ville bare si min mening, og det trodde jeg også du forventet at lesere av en blogg skulle gjøre, da den ligger offentlig ? :)

  Å, om dette ikke er farlig som du sier så burde du jo ikke slettet innlegget. Bare fordi jeg ( og noen andre) satt spmtegn ved det;)

  Btw, jeg har kommentert på bloggen din tidligere også, dette er ikke første gangen :)

 2. hørtes ut som en fantastisk helg veronika :)

  Dumt du måtte slette det forrige innlegget (det var det med zaloen?, syntes det vra smart jeg :) )

  Martine er litt av et sjarmtroll ja :)

 3. Høres ut som en suuuuper ba helg :D
  Hvor dro dere på byn? Vi dro ikke ut vi…..
  Nydelig bilde av dere 3,herle! :)

  SV : Kaka er bestillt på baker`n på Brotorvet,der er dem utrolig flinke. Tar imot på bestilling ;)

  Hmm,hva slags kommentarer fikk du på det forrige innlegget da????

 4. Såg ut som dere hadde ein artig kveld og ikke minst: ein koselig og verdifull lørdagsmorgen:))

  Dumt du måtte slette det forrige innlegget ditt:/
  Noen folk MÅ bare være negative;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *