Da ble det litt tid til blogging. Denne helgen har vært nokså hektisk. Føler vel egentlig at de fleste helger er det, siden det er mye jobbing da. Denne helgen var nok en jobbehelg, og jeg har to jobbehelger foran meg. Slik er det når en ikke har så mye fastjobb. Hehe. Da får en ta det en får. Men bedre det enn å ikke ha noe jobb!:)

Jeg føler jeg har en viktig og givende jobb. Det å kunne hjelpe andre er noe jeg liker veldig godt….

Fredag var jeg og Martine ute å handlet inn bursdagsgave til Leah som ble 2 år uken som var. Vi handlet en ingangsbilett til eventyrfabrikken, ett minireisebur med en «pusekatt» med masse tilbehør. Også la vi med en megakjærlighet, så mamman og pappan fikk en hyper jente! Mohaahhaa. Er det ikke slik at foreldre skal gi de «værste» gavene til barna til hverandre da? Neida!:) Ett lite kort la vi også med da såklart. Etter vi hadde handlet gave kjøpte vi inn kostyme til både mor og barn. For det var jo karnevalbursdag, og det både for store og små.

Her tester vi ut kostyme!:)


Martine skulle ta av og på ørene. DER sier hun når hun tar ørene på igjen. Da må vi si ÅÅH så fin. Ellers blir hun fornærmet..


Mor var snehvit, mens Martine var mouse-girl

Lørdag gikk da i ett fra morgen til kveld. Når jeg sto opp var det bare å stelle seg, rydde og fikse litt hjemme, spise og pynte seg til bursdag. Kl 13.00 begynte bursdagen. Martine storkoset seg med de andre barna. Ville IKKE sitte på fanget nei. Hun skulle leke på gulvet med dem andre.. Hun fikk pølse og brød, noe hun likte kjempe godt. Saft på flaske fikk hun å! Når kakene kom måtte vi dra siden jeg skulle på jobb. Men heldig som Martine var fikk hun med seg en muffins hjem. Da jeg kom hjem hadde svigermor kommet som skulle passe Martine. Pappan i huset var nemlig på hytta sammen med pappan min for å måke av taket. så var det jobbing frem til kl 23.00.

Såklart glemte jeg kamera! På en slik dag! Men tok noen med mobilen. selvom dem ble litt dårlige.. Her leker Martine med Leah (bursdagsbarnet)


Martine er fortsatt like glad i ballonger. Det er yndlingsleka.. haha

Søndag – idag var det jobbing fra 07.30 – 15.00. Helt siden jeg kom hjem har jeg blitt skjemt bort av mine aller beste! Da jeg kom hjem var jeg kjempe sulten, og nettop derfor varmet Kristoffer opp litt pizza som hadde spist igår kveld. Greit med litt mat i magen før en skal spise kake. Hvis ikke spiser en seg mett på kake! For JA Kristoffer hadde laget kake til meg. Og såklart hadde han da laget min yndlingskake, nemlig ostekake! NAM.. Både Martine og Kristoffer hadde pyntet seg med kjole på Martine, og finbukse på kristoffer. Så goode dem er! Jeg fikk kort fra Martine og fra Kristoffer. I tillegg til ALT dette hadde «Martine» kjøpt en nydelig orkide til mamman sin. Kjempe fin var den! Også rosa/lilla da, som jeg er så glad i..:) Etter vi hadde koset oss litt med kake lot dem mamma få slappe av ett par timer (noe som jeg VELDIG deilig) før jeg fikk servert middag.:)

Ostekake.. NAMNAM


Nydelig orkide.


Kort fra min kjære, med noen nydelig ord! Ett kort fra Martine med noen gode og veldig viktige ord!

Ellers var svigermor innom å fikset siste finish på ett nydelig sett hun har strikket til Martine. Hun fikk såklart da kake!:) Når hun kom igår hadde hun med en blomst til MEG siden det var min første morsdag. For en hærlig svigermor..:) Min egen mamma har jeg ikke fått besøkt siden hun har jobbet 12 timer idag. Men har såklart ringt henne da. Og jeg tar nok en tur innom henne imorgen eller noe!:) For en liten oppmerksomhet må hun jo ha!

MidtstillFlotte dressen farmor har strikket


Nydelig lyserosa tulipaner og ett hærlig kort

Nå er Martine i seng og sover som en stein. Da kan «valentines» kvelden begynne. Hehe. Nå skal vi kose oss på sofan med en god film tenker jeg. Også skal jeg kansje klippe håret til Kristoffer også.:) På tide det nå!:) Noe som vil se resultatet?

Martine sover som en stein..:)

Tenk for ett år siden på nettop denne datoen var jeg offisielt høygravid!:) Les om min valentinesday ifjor HER.

Del innlegget mitt

5 thoughts on “En hektisk helg

  1. Ostekake er min favoritt også! *hehe* Innmari fin gravidmage :) Leah Kristine sover også sånn på magen, sånn som Martine gjør på bildet! *hehe*

  2. åååh så korslig å bli satt pris på av sine kjære :)

    du var utrolig fin gravid veronika! :) tiden går jammen fort :)
    gratulerer så masse med morsdagen. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *