Kan først fortelle litt om gårsdagen. Var hos Annie å så på «save the last dance 2». Denne var også bra, men litt kjedelig at det ikke var de samme skuespillerene som i 1eren.. Vi koset oss med unge mødre (kun 2-3 ganger til Lise kommer nå). Det gleder vi oss masse til! Vi kjøpte inn masse snop og koset oss hele kvelden.

Prøvde noe nytt. Ufo kjeks. De var UTROLIG UBESKRIVELG gode! Må prøves!!

Koset oss med ansiktsmasker. Og da måtte vi jo ta noen bilder! Hehe

Så var det dagen i dag. Det begynte med at jeg i hele natt har hatt helt sykt intense magesmerter. De kom i slike «tak» som var så ubeskrivelig vonde. Men har jo sliti endel med magen før, så tror det bare var dette som kommer tilbake. Huff. Men var en smule usikker på om dette kunne være noe rier greier inatt ja! Men fikk vel sovet en time ca før det var opp kl 07.00. Da dro jeg og min kjære opp på sykehuset der vi fikk omvisning og samtale på føden og barselavd. Var veldig greit å få en slik time. Følte meg litt tryggere på det som skal skje etter denne timen. Fikk vite litt mer om alternativene jeg har når fødselen pågår. Tenk, nå nærmer det seg!! Var godt å få snakket litt med jordmødrene der oppe også. Nydelige mennesker!

Deretter var jeg å tok noe røngten av lungene (pga tungpustheten). Noe svar fikk jeg jo ikke. Men regner med at jeg får vite litt mer av legen senere.

Deretter dro Kristoffer på jobb, og jeg dro hjem å fikk i meg litt frokost. Siden jeg hadde vært våken hele natten og var veldig kvalm orket jeg ikke noe mat tidligere. Når klokken nærmet seg 13.00 dro jeg til jormor å vannlig svangerskapskontroll. Dro alene idag, og det var faktisk veldig okey det å. Deilig å få en time alene med henne, og vi snakket om masse forskjellig. Brukte laang og god tid der idag. Alt så bra ut på kontrollene. Jenta vår lå godt nede i bekkenet. Jordmor sa hun fikk vrikka litt på hodet, så hun kunne ikke kalle det festet. Men det var ikke langt ifra festet mente hun. Etter jordmor timen dro jeg på barn og utstyr og kjøpte inn lammeskinn jeg skal ha i vogna. Dette ble kjempe bra :)!!

Vognen med lammeskinnet oppi

Jeg dro hjem. Fikk slappet av litt og tatt en paracet (hatt veldig hodepine idag). Kl 17.30 kom Lisemor å hentet meg. Vi dro på Jonas B Gundersen og møtte alle de søte Heistad jentene der. Vi prøver å treffes jevnlig ca 1 gang annen hver uke. Er litt vanskelig å få til da alle er opptatt med sitt. Men dersom vi avtaler fast, så er vi jo endel jenter hver gang! Kjempe koselig. Det ble en god middag, og noen koste seg også med dessert. Bla. Nanna som fikk nydelig dessert laget spesielt til henne

Brownie med jordbær is

Nå sitter hjemme og er igrunn veldig sliten. Så får håpe jeg får en god natt søvn idag, så jeg får ladet opp til en ny dag imorgen :) Håper alle andre der ute har hatt en fin fin dag

Del innlegget mitt

4 thoughts on “En hektisk, men bra dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *