Denne helgen har vært veldig koselig. Jeg har tilbringt masse tid med Anncha og hennes voksende (snart minkende) mage. Hun er i uke 36 og ser rett og slett utrolig bra ut!! Fredag var vi invitert med på mat og bowling. Vi koset oss med god mat på Jonas B. Gundersen, og deretter ble det bowling på…

Anncha som er veldig høygravid bowlet som bare det. Er jeg imponert? Ja..

Kristoffer gjorde det også superbra og holdt på å vinne på første runde. Andre runde dabbet det kanskje litt av..? Vi var en god gjeng som skravlet og koset oss. Jeg var litt sliten etter en lang uke, men koselig var det uansett :)

Lørdag var det babyshower for fineste Anncha! Vi gjettet på når lille babyen kommer. Jeg gjettet 17 oktober (tror jeg det var..?) Så da får vi bare vente å se.. Dem vet heller ikke kjønnet så jeg har gjettet på at dette blir en gutt. Jeg gleder meg SÅ til å møte den lille prisen/prinsessa.

Showeret var koselig. Mange søte jenter med «fake mage». Vi koset oss med pizza og kaker. Anncha måtte smake på barnemat + dessert og gjette smaken..

Det ble også masse gaver til den lille. Fra oss fikk han/henne sengetøy, da det sto på ønskelisten =)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “En helg med Anncha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *