I juni var endelig dagen kommet! Jeg var ferdig utdannet sykepleier etter 3 år på høgskolen. Det hadde vært 3 innholdsrike år på godt og vondt. Det er klart at Kristoffer og jeg virkelig hadde fått testet ut forholdet etter jeg hadde vært student i 3 år kombinert med 2barnsmor og 100% jobb på far. Men vi klarte det.. Og på selveste autorisasjonsdagen hadde Kristoffer laget en helt unik gave til meg – og resten av studiegruppa mi.

Han hadde kjøpt inn fire like halskjender. Kjedene hadde et mønster som for oss skulle symbolisere et unikt vennskap og samhold igjennom disse årene. Mine tre studiegruppevenniner fikk en koselig hilsen, mens jeg fikk min egen herlige og rørende hilsen. Og sammen med hilsen hadde han skrevet et fantastisk flott sitat som gav meg tårer i øynene:

En som redder et liv blir ofte kalt en helt.
En som redder hundrevis av liv kalles en sykepleier.

10809978_1663372000562107_1613101736_n

– Bilde er av gaven til en av studievenninene mine! Bilde er lånt fra hennes instagramprofil :)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “En helt? Eller en sykepleier?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *