Endelig er Ida hjemme i Porsgrunn. :) For dere som ikke vet hvem Ida er, så er det en venninde jeg har hengt mye med og opplevd mye med helt siden begynnelsen av barneskolen. Hun går nå på skole i Kristiandsand så er så koselig når det endelig er skolefri og tuppa kommer hjem til oss Heistadjentene :)

Bilder av Ida fra 2005

Ida kom idag i 13 – 14 tiden med lunch til oss. Vi spiste og koset oss. Etter en stund bestemte vi oss for å gå en tur. Vi tuslet da ned til Ida sin mamma og pappa. Kjempe koselig å møte dem igjen. Blir jo så lenge mellom hver gang. Ida har jo verdens råeste mor da! Haha. De hilste på Martine og koset litt med henne. Vi tok med oss en film vi filmet fra vi var på gatebil i sommer. Når vi kom hjem til meg igjen så vi denne filmen. Skal si vi fikk oss en god latter da ja! Det var meg, Kristoffer, Ida og Marius på tur til Rudskogen for å sove i telt. Alle i min lille rosa golf. Haha. Den var så proppa full at du hadde ikke fått inn en pose til om du hadde tvinga den inn! For en morsom film. Mange gode minner derifra ja!

Slik så bilen ut når vi dro hjemmeifra. Etter dette var vi i Sverige og handlet mat, snop og drekke. Vi handlet også partytelt og campingstoler på veien. Skjønner ikke åssen det har gått alså
!
4 gaale huer på tur!

Da kvelden kom dro meg og Ida til Lise. Og Martine såklart! Hehe. Vi dro innom butikken og kjøpte med litt mat og snop. Vi laget taco og spiste crispo til dessert. Vi så unge mødre og paradis hotel. Idag var siste episode av unge mødre. Litt trist nesten å ikke kunne glede seg til Lise kommer på tv. Hun har jo også takket nei til å være med i neste sesong så da får jeg bare kose meg de episodene som har vært :P Har jo tatt opp alle sammen!:)

Lise og Emmas første kosestund 

Hatt en super dag med den lille Ida vennen

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *