Vi fikk mange flotte bryllupsgaver fra kremmerhuset. Jeg er i himmelen når jeg er i den butikken. Omtrendt alt dem har er råflott! Mange av gavene vi fikk sto på ønskelisten, mens noen hadde dem funnet på selv. Men uansett likte vi alt kjempe godt! Vi fikk en stor og flott lysestake med fler armer på. Eneste som var ulempen ved den var at armene var noe skjeve, så da fikk vi ikke brent lys i den. Så igår tok jeg den med tilbake til kremmerhuset, og etterspurte ny. Desverre hadde disse stakene gått ut av markede, så da fikk jeg heller en tilgodelapp på 500 kr. Det gjorde IKKE noe nei…. Så da begynte shoppingen…

MidtstillEtt nydelig skilt som skal henge på utsiden av rommet til Martine (tror jeg..) Siden hun skal bytte rom nå, venter vi med å henge det opp

Ett hærlig hjerte som jeg også har litt planer for..

Disse gamle hageredskapene med skikkelig sjarm.. Hjerteknaggene er kjøpt for en stund siden..

Etter mye om og men fikk dem plass på veggen ved siden av tallerkenhylla

En søt flaske som jeg også har store planer for..

4 knagger som snart skal få sin plass..

En hærlig pose som det står «skittentøy på». Denne skal også få sin rette plass om ikke så alt for lenge..

Alt jeg har kjøpt inn her har jeg planer om hvor skal være, og hva som skal gjøres med dem… Hvor og hvordan det blir får dere se etterhvert.. Så føølg med!

Del innlegget mitt

7 thoughts on “En hyggelig tur til Kremmerhuset

  1. Nydelig butikk!
    Hadde jeg vært rik hadde jeg ommøblert hele leiligheten flere ganger i året :P De har så utrolig mye fint og masse inspirasjon :)

  2. Kremmerhuset er himmelen!
    De hjertene der har jeg også :)
    Gleder meg til å se prosjektene dine..
    Utrolig flott og ren siden din var nå :D Så flink du er!! Har null peil jeg :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *